Nesvol Kızlar henüz doğum yapmadım bezini Alcam yeni doğan bezini en fazla kaçlı almam gerekiyor fazla alıp sonra israf etmek istemem
Syma-ma Nesvol ben de bilemediğim için 84 lü sleepy 2 numara aldım şimdilik doğduktan sonra bakicam nasıl gidiyor küçülüyor mu falan ona göre alicam 😄
Happyturuncu Nesvol sleppy natural aldım 1 numara 80 tane aldım sonra 2 ye çabuk geçiliyor diye çok almadım
Syma-ma Happyturuncu 1 numara diğer markaların prematüre bezleriyle aynı boyut diolar nasıl karşılaştırdın mi 😊 ben direk 2 aldım
ftmnrdmrl 1 numara sleepy 42 li aldım 210 adet trendyolda 103 tl ye geliyor diye yine sleepy ama 2 numara aldım. Bakalım pişik olması durumuna göre değişiklik yaparım diye daha fazla stoklamadım. Neredeyse günlük 7 8 bez değiştiriliyormuş zaten 🙄
Happyturuncu Syma-ma vala karşılaştırmadım annem bebeğin bacağı ayrık olur küçük olsun daha iyi deyince direk 1 numarayı aldım 😂😂
Esmakucuk Biz 1 numara sleepy bi 100 adet felan kullandık, bebek kilolu olursa daha da erken geçilebilir 2 numaraya
Csm Nesvol ben sleepy 1 numaradan 80 li aldım. Bakalim bebeğin pişik, kilo vs durumuna göre sonrasında alırız diye düşündüm. Elimde patlamasın.
Hamileadayibiranne Nesvol ben sleepy 2 numara 210 adet almıştım indirimde görünce aslında bir numara alacaktım ama son anda karar değiştirdim
balkiz12 Nesvol ben sleppy natural aldım 27 günlük bebeğim 210 taneydi 15 tane falan kaldı 1 numaraydı şimdi 3 numara söyledik 1 le 2 arasında çok fark yokmuş