orkidehaniimm [silindi] ben burdayım anneciğim diye bağırıyor resmen👼🏻Sağlıklı bi şekilde sıkı sıkı tutunur ve süreciniz sağlıkla ilerler inşallaah tebrik ederiimm💐🥰🧿
[silindi] MommySharkdutdutdutut okadar heyecanlamdımki daha yeni aglamam sustu 🥳 😭 şükürler olsun yarın hemen gidip kan testi vericem insallah saglıkla ilerler 😍
[silindi] zehranurr 😂😂😂 inşallah yarın kandada bu sevinci yaşarm 🙃🥰🥳 ödüm patlıyo ya kimyasal dış gebelik falansa die 😘
[silindi] melekanesi amiiiinn Allahım isteyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallah🙏🏻 33 yasındayım hayatımda ilk kez mutluluktan agladım çok farklı bir duyguymuş 🥰
[silindi] honeyland yarın sabah erkenden ilk kan testimş yaptırıcam bakalım doktor nezaman cagırıcak 🙃👻
[silindi] Beyzabcr amiiiinnn🥰 Allah isteyen kimsenin kucagını eksik bırakmasın isteyen herkesin evi çocuk kahkahasıyla dolsun 🙏🏻❤️🥰
[silindi] Ikincimelek inşallaahh ❤️bütün dualrım siz ve isteyen bütün herkese 🙏🏻Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻🌸