Glsn1 Ozgepoyrazaden inanılmaz heyecan var içimde bende salı gidicem doktora sezaryen günü alıcam temizlik felan umrumda değil artık nasıl olsa bitti olduğu kadar 😀
Ozgepoyrazaden Glsn1 ilk mi ? Bende heyecandan çok oğlumu nasıl bırakacağım , döndüğümüzde nasıl bi tepki verecek , hemen adapte olabilecek miyiz , huyu suyu nasıl olacak , herşey rayına ne zaman oturur bunları düşünüyorum bol bol 😬
gulin-35 Glsn1 ben ılkınde kendı ıstegımle olmustum zaten ıstemesemde mecbur olcakmısımda ama hıc pısman olmadım cok kolay gectı normal benı de korkutuyor
Glsn1 gulin-35 yanımda sadece eşim olacak 1 hafta izni var ne kadar sürede toparlandın 1 hafta da en azından bebeğe yalnız rahat bakabilir miyim
yetbet Glsn1 aynen mümkünse 40ı çıkmadan kimse gelmese ne güzel olur😀 zaten gelen de evimin temizliğine bakmasın yani bi zahmet 😀
Glsn1 yetbet bencede misafir kabul etmemek en doğrusu ama gelme de denilmez ben bebeği bi defa gösterip odasına yatırıcam en iyisi bence
gulin-35 Glsn1 cok rahat bakarsın bır hafta sınra benı yurumek ıcın kaldırdılar dort saat sonra bır daha yatmadım koltukta bebekle ılgılendım eve gecınce ıkı gun yatıp kalkarken bırının yardımına ıhtıyacın var sonra tek basına olur