sedasyc Yarın 40 hafta oluyoruz. İlk doğumum tam 40 haftada suni sancı ile oldu. Bunda hep kendi sancımın gelmesini istediim inşallah öyle olur yoksa 41+ ya kadar bekleriz. 🙁 bu Haziran bebeleri neden doğmuyor????
Motherhoodie sedasyc bende 39+5 yarın suni ile doğum başlatılacak ilk kızım 38+4′te doğmuştu yine suni sancı ile 🤷🏻♀️
Ogrtmenhnm Motherhoodie benimde yarın suni sancı ile doğum başlatılacak. Çok korkuyrm korkuldugu kadar var mı?? 0 açıklık 0 sancı baya korkuyrm olmaz da sezeryana donerm die
Ftm_08_61 Motherhoodie açıklık sancın varmı bendede hiç bir belirti yok sadece bebek baş aşagı dönmüş doktorum pzrts hemen sezeryan dedi ama kararsızım neden suni sancı teklif etmedi direk sezeryan istedi
Yagmur515253 Motherhoodie suni sancı açılma yokken baslatilabiliyor mu acaba. Doktorum 40 a kadar dogmazsa alcam bebeği dedi ama ben istemiyorum sezeryan olmak
Edakilic Motherhoodie bana da bugün doktorum eğer istersen yarın yatışını veriyim suni sancı ile başlatalım dedi ama ben istemedim 39+5 teyiz . Bilmiyorum tam emin konuşmadı bana bıraktı bende kabule tmedim
Motherhoodie Ogrtmenhnm benim ilk kızımda 1 cm açıklığım vardı suni sancı ile düzenli ilerledi açıklığım sabah 8 de takıldı 16.30 da doğum yaptım ama epidural aldım ben zaten adet sancısına bile dayanamayan biriyim bunda da alıcam muhtemelen korkmayın sakin kalmaya çalışın doktorunuz ve ebeniz ne derse onu yapın doğum anında
Ssezen12 Ogrtmenhnm bende aynı durumdayım ne bir sancı ne başka bişey Haziran bebekleri baya nazlı çıktı 🙂
gizemozarslan msakimm benimde salı günü suni ile başlayacak doğum o güne kadar doğmazsa 🤷♀️ İnşallah doğarlar o zamana kadar 🤗
Motherhoodie Ftm_08_61 2 cm kadar açıklığın var dedi nstde sancı çıkmadı ama benim ara sıra oluyor sancılarım
Motherhoodie Yagmur515253 suni sancı zaten açılmayı sağlıyor sanırım benim ilkinde 1 cm açıklığım vardı suni sancı ile ilerledi
Cansuve Pazartesi suni sancı alacaklara +1 👋🏼 40+2 olduk gelen giden yok. Doktor pazartesiye kadar gelmezse suni sancıyla başlatalım dedi , hepimize boll şans kızlar 🌺
Motherhoodie Edakilic kilosu ve boyu nasıl bizimki biraz önden gidiyor o yüzden başlatalım diyor biraz da
Yagmur515253 Edakilic bende kabul etmiycem sezaeyanda olmak istemiyorum 42 ye kadar yolu yok mu bunun zaten bebekte bı sıkıntı yoksa. Kakasını yutabilir 40 dan sonra diyor bana
Edakilic Yagmur515253 benim doktorum da zaten kendi isteğime bıraktı o yüzdende ben istemedim . İnternetten de baktım hani şuan ne suyumda sıkıntı var ne bende ne de çok şükür bebekle ilgili o yüzden de beklemek istedim. En kötü pazartesi gelirsin tekrar bakarız dedi . İnşallah o zamana kadar açılmam olur da
Edakilic Yagmur515253 bide o kakasını yeme olayı var doğru söylüyor aslında ama en azından benim arkadaşımda 40 + olmuştu ondan sonra başlatmışlardı suni sancı da verilmemişti suyunu patlatmıştı sonra zaten sancısı falan olmuştu 5 saat içinde de doğumu olmuştu
Motherhoodie Edakilic benimki de tahmini 3500 artısı olur eksisi olmaz, boyu 55 cm 40 haftayı geçirmeyelim dedi