Biranne2121 Arkadaşlar hiç böyle birşey duydunuzmu eşimin kuzeni var normal ev hanımı doğumunda kendini 120 gün sigortalı göstermiş doğumdan sonra toplu para almış 9 bine yakın
HilalYlmz Biranne2121 neyseki Böyle şeylere gerek yok Eşşek gibi çalışıyorum valla 😂😂 e bu hak yemeğe girmiyor mu??😳
Busenurgzgn Biranne2121 çalışıyor olarak gösterip sigortasını ödediği takdir de alabilir normal bi durum.
marbling10 Biranne2121 o günlerde sigortasını aylık 3 bin civarında yatırdıysa alabilir tabi, sigorta girişi kaç liradan yapılırsa alacağı para ona göre olur ama bşka şartlar da var diye biliyorum
marbling10 Biranne2121 muhtemelen çalışıyor gösterip maaş veriyor gibi yapmışlardır onun için de tanıdığınız ve bu riske girecek bir iş yeri olmalı
Edaozencan Selamlar, ilk defa duydum nasıl yararlanılabilitor bundan? Detaylı bilgi verebilir misiniz ☺️
marbling10 elkacin devlet bunu çalışan annelere veriyor, böyle yapılması yasal değil ama tanıdığı olup da şirketinde çalışıyor gösteren insanlar oluyor. Verilen şey de ek bir para değil zaten. Raporlu olunan süre alınmayan maaşı tek seferde yatırıyor o kadar.
elkacin marbling10 tesekkürler ben ekstra bir sey sandım :) 5 yıldır hiç ara vermeden çalışıyorum, 6 haftalık hamileyim doğuma kadar devam yine :) rapora çıktığımız sürede maaş alamayacağız rapor bitince toplu alacağız yani doğru mudur?