Mucizeyibeklemek Merhaba arkadaşlar bu hafta ben de mi sıkıntı var takıntı yapıyorum anlamadim dün doktoe kontrolüne gittik bi sıkıntı mız yok çok sukur ama gündüz hareketleri daha yavaş akşamları normal burda bi kaç kere okudum bu haftalar da normal diye ama içim rahat etmiyor 😔
H-M1602 Mucizeyibeklemek benim de iki gün gündüz gece çok hareketiyse diğer iki gün durgun ,şuan 28 olduk daha da hareketli ama bazen yine tamamen duruyor sanki ,için rahat olsun ama iyi bebislerx❤️
Nurgullmom Mucizeyibeklemek Gündüz hareket halinde oldugumuz icin o icerde sallanarak uyurmus o yüzden hareket etmez gecede biz yattigimiz dinlendigimiz zaman o harekete geciyo. Gece gündüz farketmez hareket hissediyisan bi sorun yoktur 😇
Symazturk Mucizeyibeklemek bence çok normal bebek büyüdükçe yavaşlıyor tıpkı biz gibi 😂 30. Haftadayım geçen haftaya göre oldukça durgunlaştı uykuları düzene giriyor da olabilir önceden sabah 6 da tekmelere uyanıyordum ama şimdi yok mesela . ağrı kanama vs yoksa problem yoktur zaten Dr kontrolüne de gitmişsiniz 🌸
Omr Mucizeyibeklemek benimde 21 hafta ama hareketlerini hala hissetmedim dün doktora gittim bebek iyi bi sıkıntı yok dedi ama neden hissetmiyorum ki 😔
Mucizepamugum H-M1602 ayni durumdayiz bende birtek bende oluyo saniyorum bazen cok kipirdiyo tepikliyo bazende cikolata dahk yesem az az vuruyo 🌸
Mucizeyibeklemek Nurgullmom hareket hissediyorum canim ama işte acaba kafayı oraya taktiğin için mi böyle düşünüyorum diyorum🤔
minikbirkiz Ben de 29 haftalığım, 2 gündür hareketleri daha güçsüz, ben de kafaya taktım önceden daha sert hareket ederdi
Ada-busra1994 Bende 24 haftalıgım bı bakıyorum cok guclu vuruyor bıde bakıyorum cok az az bende kafaya takmıyor değilim😔
Mucizeyibeklemek Symazturk evet sabah gece tekmelerle uyanırdım şimdi yok haklisin canim biraz kafami rahatlatayim💖
FatoRamo Mucizeyibeklemek aynı durumlari bende yaşıyorum normal yediğimiz katı şeylerden öyle oluyormuş