1prensesannesi Aslında 20.hafta kontrolume gitmem lazımdı ama ayrıntılı ultrasonumun günü salı olduğu için haftaya gitcem. Soru şu gyno ferro sanol ilacim cuma gunu bitiyor 20+5 olacam. Çarşambaya kadar icmesem sıkıntı olur mu acaba kontrole gidince doktorum yazar diye düşünüyorum ama bilmiyorum napim
SelinUzun 1prensesannesi bi kaç günden sıkıntı olmaz canım bende ebem kan değerlerin güzel içmesende olur dedi diye bi süre ara vermiştim kan değerlerim iyi çıktı ama doktorum iç dedi bitek anne değil bebek içinde veriyoruz biz onu dedi
Ceyduygu 1prensesannesi Bi kac günden bisey olmaz canim. Bu arada doguma kadar kullaniliyor hatta bazi durumlarda emzirirken de kullaniliyor
Aycann 1prensesannesi birşey olmaz. Birkaç günden ben şuan 37. Haftamdayım baştan beri kullanıyorum arada bazen bikaçgün unuttuğum zamanlar oldu
Esma29 1prensesannesi görümcem doğum yaptı 10 gün pldı doktoru hala kullandırıyormuş mesela bende kullanıyorum doğumuma41 gün kaldı3.aydan beri kullanıyorum
1prensesannesi SelinUzun eşim de öyle dedi bi kac gunden bisey olmaz diye de ben biraz titiz olduğum icin 🙈
SelinUzun 1prensesannesi başka vitamin ilacı kullanıyomusun canım ben decavit kullanıyorum. Merak etme doktorum kendi de dedi bana bi kaç günden bişey olmaz diye için rahat olsun :)
1prensesannesi Ceyduygu saol canım 5 gün fazla değil dimi 🙈 hiç düzenli ilaç içemem aslında konu bebişimiz olunca böyle oluyor😊
ManolyaYldrm Vücudunun eksikliğine bağlı doğuma kadar bile kullandırılabiliyo mesela ben ilk kontrolden beri içiyorum şuam 37 haftadayım bıraktırmadı hala istersen anne sağlıkta bi kan tahlili yap elinde götür doktruk bence ona göre karar vericektir.
1prensesannesi ManolyaYldrm o zman ben şöyle yapayım yarın doktora sorayım kullan derse sağlık ocağından yazdırayım😕
1prensesannesi Ceyduygu bence de ya öyle yapım en iyisi 😊 eşim yine duzelilik yapma diyecek ama napim elimde değil kafama takılıyor 😅
ManolyaYldrm 1prensesannesi bence önce bi kan sayımınıza baktırın ezberden doktrda bişey diyemez zaten bir ay içinde kan tahlili yapmadıysanız bi kan verin sonucu gidicekseniz götrün gitmycekseniz atın resmini oda ona göre krar versin
1prensesannesi Aycann bende düzenli hep içtim ya 5 gün fazla geliyor gibi alarm kurup içtim hep sadece coledan ı unuttum 1 2 gün 😊
Yarenimm Kızlar ben kan hapi gynoferon ve omega imom.omega 3 gece yatarken yani şimdi içiyorum bi sikinti olurmu ikisi bir
1prensesannesi Yarenimm canım ben omega kullanmadığım için bilmiyorum ama bilen arkadaş mutlaka yazar 😊 ben gyno ferro ve coledan içiyorum sabah alıyorum yatıyorum bidaha çünkü yemekten 2 saat önce veya sonra olmali
Yarenimm 1prensesannesi sağol cnm ben sabah kan ilacını içemiyorum migdem bulaniyor o yuzden gece alıyorum
1prensesannesi Esma29 anladım canim ben şu 5 günde bişey olur mu icmesem diye sordum ama kafam karıştı bilmiyorum yarın doktorumu arayayim en iyisi
1prensesannesi Yarenimm saatini ayarladiktan sonra sıkıntı olmaz canım ama omegayla ikisi içilir mi içilmez mi pek bilgim yok malesef😕