Kucukmucize Sağlık ocağına gittim rutin kontrol ve tetanoz aşısının 2.dozunu olmaya.Yine küçük bi aletle bebeğimin kalp atışlarını dinleyecekti ama duyulmadı makinada sıkıntı varmış.Görüyorum makinadan kalp atışı 140 dedi ama panik oldum
Glbnpk Kucukmucize O cihaz berbat bir şey ya. Hiç bulamıyorlar bozuk radyo gibi insanı germekten başka işe yaramıyor. Bir kere denedim bir daha aynı hataya düşmedim. Merak etmeyin genelde duyulmuyor ondan.
Shyla_ktlu Kucukmucize kız onların dandik makinesini ciddiye alma bırak kendi druna git olmadı bi devlete git
Kucukmucize Glbnpk doğru diyorsunuz deme içim rahatlasın vs diye değil .zaten kızımın hareketlerini hissediyorum ordada etti hareket ama işte korktum
Glbnpk Kucukmucize Yok yok böyle bir konuda yanlış yönlendirmek istemem sizi. Duyulmuyor. Bana da atıyor merak etme dedi hemşire. Sonraki gün doktora gittim gayet iyiydi. Cihaz bi garip. İçinizi ferah tutun.
Kucukmucize Glbnpk tamam canım sağol teşekkür ederim 🙏inşallah bizde öyle oluruz kızım hareket ediyor hissediyorum zaten