Ates21 Kızlar nasıl gidiyor ben bel ağrısı yaşıyorum artık iyice ağırlaştim her tarafım ağrıyor elim ayağım şişti yaz geldi iyice zorlanmaya başladım sizde durum nasıl
-aydaogunc Ates21 Al bendende o kadar aynı haftamız sıcaklar felaket bide ayak bileklerim de çok ödemler oluyo gece hiç uyuyamıyorum belimden bende
MinikMaya Ates21 35+4 olduk bizde. Ayni sekildeyiz. 3 gun once birden bire ayaklarim ve bacaklarim sisti. Bel agrisi onceden baslamisti zaten
korkmazkubra Ates21 bende 35+2 oldum canim o bel agrisini sorma beni maf ediyor Daha kiyafetleri yikanacak sen hallettin ki hazirliklarini Neler aldin yetmez diye korkuyorum
Sumc Ates21 pardon ama popom uğuşuyor oturmaktan çalışıyorum halen. Bel ağrısından topallamaya başladım. Bacaklarım futbolcu bacağı gibiymiş eşim öyle diyor. Gözlerimin etrafının şiştiğini hissediyorum 😅 haram olan uykulara girmeyelim bile. 35+2 yim bende.
hulya4627 Aynı cnm 32 haftadan beri bel bacak kaşık ağrısı ne ararsan var havalar ısındı ödemler de arttı çok şükür 37 e haftalık olduk az kaldı
Ates21 korkmazkubra canım ben 32 haftalıkken hallettim yıkadım utuledim geçen günde hastane çantasını hazirladim belim mafoldu çok ağrı oluyor 🤦 tulum zıbın alt üst takım aldım ne çok ne az idare eder diye düşündüm ilk hamileliğim tecrubede yok inşallah yeter şimdilik
Dilek0809 Ates21 son haftalar yaza denk gelenler gerçekten çok zorlanıyor ödem oldu ayaklarım ayak bileklerim ellerim bel ve sırt ağrısı bende hep vardı bir de bunlar eklendi hepsi normal şeyler ama bazen yataktan eşim bile zor kaldırıyor kendim kalkmaya çalışınca üç dört hamlede anca kalkıyorum😌
Veraninannesi Kızlar bnm 33.haftadan beri sol ayagim ağrıyor nst den 2hfta önce çıktım acaba dengesiz kalmak denirya aniden kalktm ondan mi ağrıyor acaba yan yan penguen gbi yürüyorum sola uzsnnca ve kalkınca ağrıyor
MDT Ates21 ben 36. Haftaya yeni girdim. 32. Haftadan beri. Bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm. Bi belim ağrıyor, bi kasıklarım ağrıyor, bebek bazen çok kasılıyor basen can acıtıcı tekmeler atıyor… vs. Günler öyle geçiyor bakalım daha neler görecez