Ngrbrs Merhaba arkadaşlar bende kavuşanlar arasına girdim ve mükemmel bir duygu 😍 şuan yanımda uyuyo kızım şaka gibi benimmi diye defalarca soruyorum kendime ❤️ Gelelim doğuma ayın 2 si pazrtesi günü spinal sezeryan için günüm vardı ve erkenden beni doğum için hazırladılar sonda lavman serumlar falan 🙄 bende tedirginlik vardı her zaman sağlıkla kızıma kavuşmak için dua ettim ve tüm annelerin tabiki 🙏hasta bakıcı 08.45 te geldi beni korku aldı tabi ameliyathaneye girdik anestezi uzmanları geldi belimden iğneyi vurdu (çok korkum vardı hiç hissetmiyosunuz )parmak uçlarımdan başladım uyuşmaya karıncalaştım yatırdılar sonra önümü kapattılar doktorum geldi ve hazırmıyız dedi evet dedim tamam o zaman dedi. Kolumdan devamlı ilaç vrriyolar falan doktorumun göğsümün altından bastırdığını hissettim ve saniyeler sonra bi viyaklama sesi geldi diğer ameliyathaneden mi die düşündüm baktım ki bi kara saçlı kız gelmiş dünyaya temizlediler ve yanağıma koydular o anın tarifi yok benim bi evladım oldu orda ağlamaya başladım midem bulanmaya başladı sonra sakinleştirici vurdular bana uyumuşum kalktığımda ameliyathaneden çıkıyodum eşim ailem kapıda bekliyolardı kızımı sordum iyi olduğunu söylediler ve oh çektim odama gittim kızımı bekledim geldi ilk bakış o gözleri açık 👧💗ve emzirmek için bebek hemşiresi geldi emzirdim sonra uyudu uyuşma geçene kadar yattım sonra geldi ler kaldırdılar ilk adım zor değilmiş rahat kalktım yürüdüm bol sıvı aldım sıvı aldıkça ağrım azaldı gaz sorunu yaşamadım ve tuvalet için geldikçe gittim oda ameliyat yerini rahatlattı bende . En güzelide Elif Sare’m yanıbaşımda kokusu mükemmel 😍❤️Bazen karnımı sevesim geliyo ordaymış gibi ameliyat yerim acıyınca anlıyorum kızım artık dünyada 👼🏻😍 Rabbim sizlerede hayırlı güzel doğumlar nasip etsin evlat çok farklı ❤️🙏🙏🙏
SelinUzun Ngrbrs maşallah canımmm ne kadar güzel yaa bu hikayeler beni çok heycanlandırıyo 🤗 Rabbim analı babalı , sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. 😍😊
Duamm Ngrbrs vıyaklama sesimi geldi 😂😂😂 ya ölürüm onlara tabikide evlat en güzel şey saglıcakla büyút cnm bizlerede dua et bizde miniklerimize kavuşalm🙏🤗🤗🤗
SerapTadelenTtnc Maşallah ne güzel bi doğum olmuş ilki benimde güzeldi rabbim ikincisinde de böyle güzel doğum nasip eder inş bana sağlıkla güzel günlerde büyüsün prenses