Mucizemmm Kızlar belki hatırlayan olur geçen hafta yazmıştım üç kaybım var adetim gecikmisti geçen hafta sonuç negatif çıktı bu gece başka bir şikayetle gittim gecikmemin 13. Günü değerim 11.47 çıktı hepinizden çok çok dua istiyorum Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına almayı olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin Rabbim kimseyi evlatları sınamasın bir yanım korkuyor bir yanım seviniyorum duaya ihtiyacım var💖💖💖💖🙈🙈🙈🙈
dilara10 Mucizemmm yaaaa nasıl sevindimmm. Geç döllenme mi olmuş😌 Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım🙏
Fasulyeemm Mucizemmm yaaa cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi saglik ve huzurla buyutmeyi nasip etsin insallahhh.... ama ben inaniyodum boyle bisey olucaginaa gec dollenme oldugunu dusunmustum paylasimini gorunce.. sukurler olsun
Mucizemmm Fasulyeemm yaaa canım çok teşekkür ederim Rabbim razı olsun rabbim tüm evlatları anne babasina bağışlasın 💖💖💖🙈🙈🙈
Mucizem__1 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve bana da nasip etsin inşallahhh🙏❣️
Mucizemmm Mucizem__1 amin canım Rabbim tüm isteyenlere içinde sanada versin en kısa zamanda hayırlısıyla 💖
Nisanurr Oyyy kuzum beniimmm 💖 hadi gözün aydınn 💖 öğrendiğim ilk an geldi sanki ben hamileymişim gibi sevindim adına 🦋 Allahım tamamına erdirsin vaktinde sağlığıyla kucağına al inşAllah 🦋
Mucizemmm Nisanurr yaa canım benim çok teşekkür ederim Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı ömür versin ikinizede 💖
Prensannes Mucizemmm inşallah sahlıkla gelsın canım ama 11 dusuk bi deger degıl mı yada yenı mı döllenme olusmus
Mucizemmm Prensannes aynen öyle canım çok büyük Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla hayırla inşallah 💖💖
Tiredmother Yaaa çook sevindim darısı başıma artık benimde 2 düşük, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur kuzum. Bana da dua et sen artık annesin😍😍
Mucizemmm Tiredmother coook teşekkür ederim canım benim Rabbim her isteyene versin sanada hayırla versin en kısa zamanda 💖🙈
Deletedmom18 Tiredmother inşallah sende gebe kalırsın okudum yazdıklarını da bol bol dua ediyorum senin için inşallah bu ay hamike olarak görürüz seni aramızda canım