Babymee selamlar tekrar😊prego park yatak geldi onunla ilgili bilgilendireyim dedim sizi. Bence urunun malzemeleri kaliteli. Daha once yoykoyu da arkadasimda gordugumuz söylemiştim, simdi pregoyla karsilastirdigimda renk olarak kesinlikle pregoyu daha cok begendim diyebilirim. Yoyko cok daha koyu geldi gozume. Pregonun yan taraflari da fileli oldugu icin bebegi gorme acisindan da daha iyi sanki. Bence aralarinda birbirinden ustun ozellikli bir durumlari yok kesinlikle. Ikisi de ayni islevi goren, ayni ozelliklere sahip farkli markalar. Bu sebeple hangisini uygun fiyatta yakalarsaniz onu tercih edebilirsiniz bence. Yatagin ici epey genis, olculer 70×110 ancak yan taraflari tabi genis oldugu icin eni 75cm oluyor. Tek kotu yani benim kapi esigim de 75 cm ve kapidan gecirememek oldu ama bu yoykoda da bu sekilde olacak muhtemelen. Urunun donencesi cok kaliteli degil ama bu benim icin hic oncelik degildi o sebeple hic sorun etmedim. Anne yani olma ozelligi de cok iyi sorunsuz calisiyor. Tekerlekleri rahat donuyor. Ben cok begendim kisacasi. Simdilik aklima gelenler bunlar, sorunuz olursa sorabilirsiniz😊