Gizemis Kızlar köfteci yusufun köftesinden yiyen varmı ya. Cok afedersiniz mangalda yaptık yedik ama içi böyle ne kadar pişirsende kırmızı kalıyor. Valla biraz yedim ama inşallah zararı yoktur. 🙁🙁
Deniz59 Gizemis ayy benim annem çalışıyor orda dışı pişsin yeter diyip müşteriye veriyorlarmış ben bi kere yedim bidaha yemedim
Aslhn12 Gizemis çok kalabalık olduğunda acele acele yaptıkları için çiğ kalıyor bence. Normalde çok güzeldir köfteleri yani bir seferlik olmaz insallah 🌸
byzza16 Gizemis bende yedim bir kere Allah günah yazmasın da çok kötü gerçekten lastik gibi. En güzeli ev köftesi ☺️
Gizemis Deniz59 aaa öylemiii. Ya biz mangalda kendimiz pişirdik ama içi ne kadar pişirsende kırmızı kalıyor anlamadım ben valla. İnşallah bişi olmaz🙁
[silindi] Gizemis 18. Haftaya girdik 🤭🤭 köftesi iyi pismisti. Gebelikte etin köftenin iyi pişmesi lazım. Bence inşallah bişey olmaz bir dahaki sefere daha dikkatli olursunuz hiç vicdan azabı çekmeyin 🥰🥰🥰
BelisinAnnesi Gizemis Eryaman optimum köfteci Yusuf’ta defalarca yedik ailecek gttik büyük masalarda kilo kilo sipariş ettik çok güzel hiç içi pişmemiş denk gelmedik . Çokta lezzetli .tahinli Etimek tatlıları da ayrı bi güzel 😋😋kız bak canımı çektirdin
MercimekveAnnesi16 Gizemis ben bir kere yedim yemez olaydım hepsini geri çıkardım bidaha gidip kasaptan aldım
Kuyumcu Gizemis bende hemıstım dısardan sıylemıstım oembeydı canm ama bısey olmadı suanlık cok sukur hatta bırkerede mangaldakınınyedım ıcı pısmıs onun dedıler ama bence pembeydı bır tane tadına baktım bıraktım