Mervecihan2635 1 Temmuz da kısıtlamaların kalkmasıyla işe dönmemizi bekliyorlar. resmen 1 ayım boşuna gidiyor. 1 ay erken başlayacağım çok moralim bozuk 😒😢
evaburak95 Mervecihan2635 henüz bi yazı çıkmadı bende 24. Haftada Da ayrılmıştım izne bekliyorum geneelgeyi
Mervecihan2635 Benim kurum genelge yayımlamış kızlar emniyet buarada çalışan varsa bilgisi olsun genelgeyi yükleyebilirsem yüklicem
Zeze58 Mervecihan2635 polis misiniz? 24. Haftadan itibaren mi izne ayrilmistiniz. Ben de emniyet personeliyim ancak kamu kurumları arasında emniyet teşkilatındaki personele 24. Haftadan itibaren izin geçerli değil diye izne ayrilamamistim
Asil_21 Mervecihan2635 merhaba, bende emniyet personeliyim idari izindeyim şuan, nerde gördünüz genelgeyi ebys den mi
Mervecihan2635 Zeze58 evet canım emniyet personeliyim. Ben ayrıldım 56 günün ancak 35 gününü kullanıyorum bu genelge yüzünden siz nasıl ayrılmazsınız personelciniz bilmiyor heralde işleyişi
Mervecihan2635 Asil_21 aynen canım ebys den gelmiş idari bürocum watsaptan atmış ayın 1 inde başlaman gerekiyor diye