asliozbek-1 Annehayalim Bende 2 temmuzda taze transfer oldum 3 günlük embriyo 2 tane transfer edildi çarşamba günü kan test verecem cok heycanlıyım ayrıca ilk denemem korkuyorum Allahım hayırlısıyla pozitif haber almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Cyber asliozbek-1 hayırlı olsun.Benim doktorum bu şekilde söylemişti.İlk deneme ve 35 yaş altı yasal embriyo transferi 1 tane diye🤷♀️Bilmiyorum ama internette de araştırırsanız bu şekilde söylüyorlar
asliozbek-1 ebegumeci hayırlı olsun bende 2 temmuzda transfer oldum ama korkuyorum kan testi vermeye bekleyecem çarşamba gününe kadar ilk denemem taze transfer
ebegumeci asliozbek-1 Aynı gün transferimiz ama senin 3. gün embriyosu olduğu için daha erken. Dayanabilirsen yapma test. Ben test tarihinden 3 gün önce verdim kan şimdi daha çok stres yapıyorum yükselcek mi diye 🙈 Hayırlısıyla tutunacak bebikler merak etme,hep olumlu düşün. Konuş onlarla. ❤️Ben hep konuşuyorum bi sus anne dicekler artık 🤪🤣
asliozbek-1 Cyber bende biliyorum yasal olmadığını 35 yaş üstüne 2 transfer olduğunu benden 6 yumurta toplandı 3 ü sağlıklı döllendi transfer günü masadayım doktorum dedi ki 2 tane transfer ediyoruz onaylıyo musunuz dedi şaşırdım bende öyle gelişti benimki de belki az yumurta toplandı bide 6 yıllık evli olduğum için hiç gebe kalmadığım diye belki böyle yapıldı ama fark etmez sağlıklı bir şekilde tutsunlarda en önemlisi bu benim için
mjj Cyber benim doktorumda 2 tane transfer edicek bana ama şöyle bişey dedi bilimsel olarak tek embriyo da koysam iki embriyoda koysam aynı o yüzden Garanti olsun diye iki tane yapabiliriz dedi sanırım bitane en iyisini bitanede orta kalite koyuyolar zaten genelde teki tutmuyo 😅
mjj Cyber benim doktorumda 2 tane transfer edicek bana ama şöyle bişey dedi bilimsel olarak tek embriyo da koysam iki embriyoda koysam aynı o yüzden Garanti olsun diye iki tane yapabiliriz dedi sanırım bitane en iyisini bitanede orta kalite koyuyolar zaten genelde teki tutmuyo 😅
Cyber asliozbek-1 demekki dr dan dr a değişiyor.Tabii inşallah sağlıkla güzel haberlerle bebişlerinizi alırsınız 🙏☺️İnsan bu süreçte yasalı vs düşünemiyor tabi
asliozbek-1 ebegumeci Cok heycanlıyım belirtilerim de yok merak ediyorum yaşıyorlar mı tutundular mı aynen bende konuşuyorum biliyorum annelerini dinlesinler 9 ay çıkmak yok inşallah 😂😂❤️🤲🤲
Cyber @ebegumeci bugün benim normal kan testim vardı verdim ama sonuç gelene kadar artık zaman geçmez😬🤭Bakalım arttımı😬Dün evde kalan son erken gebelik testimi de yaptım daha koyu gibiydi diğerlerine göre ama bakalım🙏Bu arada ben hala belirtisizim🤣
Cyber mjj inan hiç bilmiyorum bizim dr öyle anlatmıştı bize ama diyorumya farklılık gösterebilir kurumdan kuruma vs.Yeterki bizler iyi sonuç alabilelim🙏
Cyber Kızlar bu arada 8 inde 61.22 çıkan değerim bugün 159 çıktı🐣Umarım iyidir merakla doktorumun aramasını bekliyorum☺️
ebegumeci Cyber ayyy canım çok sevindimmm gözün aydın inşallah aynı mutluluğu kesede ve kalp atışında da yaşarsın 🙏🏻🙏🏻 ❤️Benimde ağrılar fln gitti o yüzden stres yaptım biraz,göğüs ağrısı var sadece 🙄pazartesi test günüm,beklicem bakalım hayırlısı ☺️
Cyber ebegumeci dr la konuştuk artık 17 si kese için gideceğim☺️Ya bende de ağrılar falan gitti yok bir de hiç göğüs ağrım falanda olmadı daha ☺️İlk 3 gün kasık ağrım vardı.Aynen pazartesi senin baya baya yüksek çıkmış olur☺️
Annehayalim Cyber @ebegumeci kızlaar siz kaçıncı gün evde kit test yaptınız bende sabah yapıcam sizce yapayımmı 5indeydi transfer