Cyber yaa kusmalar da geçse rahatlayacaksın. İnşallah hemen geçer 🌸 bebeğin güç verir sana. Siz ne güzel yeni görmüşsünüz. Benim 3 hafta olacak en son göreli. Bir yandan vicdan azabı duyuyorum yorulduğum için ama elimde değil ki. Abartısız 1 aydır ancak akşam koltuğa oturuyorum doğru düzgün. Sadece 10 gün annemde kaldım buraya gelmeden. Orda dinlendim çok şükür. Eşya hazırlama faslı, yerleştiğimiz evi istediğimiz gibi düzenleme faslı hakikaten çok yorucu. Ne bulursam atıyorum gözüme hoş gelmeyen. Yeni alıcaz işte. İnşallah bebeğe bişey olmaz şuan tek dileğim o. Oturayım da eşim halletse diycem ama erkeğin yapabileceği max iş sınırlı. Koltuklara oturmadım kaç gün, herşey kokuyor burnuma. Dün yıkadık kılıflarını, diğer yerlerini sildim de rahatladım. Ülkeye alışmamı engelliyor bu süreç. Bide yer olarak güzel yerde oturuyoruz şehir geneline kıyasla. Ama türkiyedeki evlerin gözünü seveyim. Yemeği suyu herşeyi ayrı güzel 😢 haftaya doktor kontrolümüz iyi geçer inşallah da rahatlarım. Bide üst kat komşumuz da eşimle aynı yerde çalışıyor. Sağolsunlar onlar karı koca yardımcı oldular kaç gün. Onlar da cesaret veriyor.