Ikizdeniz Exe 7 bucuk aylik canm bir ayi dört hafta olarak hesaplarsan 8 ay eder ama bir ayda 28 gun olmadigi icin oyle hesapla yani 7 bucuk ay ediyor biraz karisik mi oldu🙈
Asyaerciyes Sdnurcs bu uygulamanın bebeğim kısmında 33 haftaya 7.5 ay diyor bende sizin gibi düşünüyorum aslında ama bizmi yanlış biliyoruz anlayamadım
Sdnurcs Asyaerciyes hayır düşündüğünüz dogru. 🤗 Benim dogum 9ay 18 gün görünüyor (doktoruma sordum) dogum tarihime göre hesapladıgımda 32 ve 33.haftalar 8.ay bitmiş oluyor
Asyaerciyes Sdnurcs anladım sevindim valla benim doğumum bayramın 1. Günü olacaktı doktorum şehir dışına gidiyormuş 1 hafta önce alınacak o zaman tamamlamış oluyor kafama çok takıyordum
Sdnurcs Rabismomm4 şöyle 36.hafta bittiğinde 9 ay bitiyor son aya giriliyor 40.hafta da 9 ay 10 gün tamamlanıyor
Sema-2021 Exe bu ay ve haftalarda bende çok kafam karışıyor ne kadar araştırırsam bir türlü anlamıyorum 🤔bende 32+1
mutluugizz Her zaman doldurduğun ay söylenir girdiğin ay söylenmez eğer öyle olursa 2 ay boyunca 9 aylık demek zorunda kalırsın