balyanak2geliyor Merhaba anneler 2. Bebeğim geliyor ve muhtemelen ilk doğum sezeryan olduğundan buda sezeryan olucak siz ne zaman spor ve dengeli beslenmeye geçiş yaptınız
Damlaltinay balyanak2geliyor şekerden ve gereksiz kalori alımından uzak durun. Tatlılardan uzak durun, hamur işleri ve beyaz ekmek. Bu şekilde beslenerek (gebelik şekerinizde etkisi oldu) 59 kilo hamile kaldım, 60.5 ile doğum yaptım. 37+4 te 3 kg 😊
Senmerve balyanak2geliyor ogrendikten sonra duzenli beslenmeye basladim 18. Haftadan sonrada pilatese basladim havalar guzel oldukcada yuruyuse
Hly3 balyanak2geliyor mümkün olduğunca az ve öz yiyin. Ben +20 kilo aldım şuan 35. Haftadayim. Normalde de yemek yemeği severdim am iştahım daha çok açıldı 😂 ben yaptım siz yapmayın
balyanak2geliyor Damlaltinay çok iyiymis maşallah ben şuan 29. Hafta ve 4.5 kg aldım iyi gibi dusunuyorum ama doğumdan sonra hemen toparlanıp kilo vermek istiyorum doğumdan öncede fazla kilolarım vardı
Damlaltinay balyanak2geliyor 30 hafta desek bence bayağı iyi almışsın canını sıkacak bir durum yok 😊 25 kilo alanlar var :)