Asdasfg Gamzemutlu ah ah bende aynı sorunları yaşıyorum ve biran önce 9 ay bitsin doğsun istiyorum ama etrafımdakiler hamileliğin tadını çıkar diyor 😂😂😂
balkiz12 Gamzemutlu hepsi geçiyor yenileri başlıyor doğurunca 😂uykusuz geceler bebişin ağlama krizleri sarılık maceraları ne istediğini anlamama
Kubra3525 orkide21 evet sanki bogazıma asit dökülüyordu can çekişiyordum kiloyla alakası yok mide kapagı gevşediği için midedeki o besinleri parçalayan güçlü bi asit var o geri kaçıyor dogum yapar yapmaz geçiyor ama merak etme bende hiç geçmez diyordum
Almiram31 Gamzemutlu geciyo canım geciyo merak etme ilk gebeliğim o şekilde idi doğuduktan sonra hepsi gecti şimdi ikinciye hamileyim belirtiler aynı gün boyu mide bulantısı halsizlik yorgunluk nefes darlığı hayattan bezmiş hali ama biliyorumki dopumdan sonra gececek☺️
Mrveyl Gamzemutlu canım benim ilk hamileliğim çok kötü geçmişti.hiç bitmeyecek sanıyordum özellikle mide bulantılarım artık hiç yemek yiyemiyordum bile 68hamile kaldım 58 ile doğuma girdim çok kötüydü.ama kızım doğdu.o an acıktığımı hissettim bulantım bitti.canım artık birşey çekiyordu.yani herşey bitiyor.birde lohusallıkta moralini yüksek tutcan yoksa çok zor
orkide21 Kubra3525 sezeryan mıydı. Benim ilk doğumum da çok korkuyorum normalden sezeryandan da sonrasından korkuyorum :/
Papatya5688 Gamzemutlu hepsi geciyor canimn merakk etme benim ilk hamileligim Mide bulantısı düşük korkusu mide yanmasi bas dönmesi hersey aklina gelebilcek herşey bitiyor bugun 22 günlük oldu bebegim cok şükür rabbim sanaada nasip etsin hayırlı doğum sağlıklı evlat ❤️🙏
Kubra3525 orkide21 evet spinal sezeryan oldum devlet hastanesinde dogumumda kendiliginden o gün başlamıştı ama normal dogumunda sezeryanında zorlugu var malesef
A_S_K Gamzemutlu Hayır geçmeyecek 😂 Süt dolacak gögüsler, emzirmekten sırtın ağrıyacak, bebekten uykusuzluk başlayacak, halsizlik, yorgunluk, bebeğin sarılık olmamasıniçin gece 2 saatte bir en geç gündüz saatte bir emzireceksin. Neyse doğsun da anlarsın 😂