Ecemk66 Merhaba sevgili anne adayları 8+3 hamileyim kalp atışını geçen hafta duyduk 6. Haftadan beri mide bulantılarım hakimdi iki gündür mide bulantısı yaşamıyorum acaba anormal bi durum mu bu bebege birsey oldu mu diye korkuyorum😢
Zehra2938 Ecemk66 hiç korkma canım hiç bunun için endişelenme aynısı bende yaşıyordum bazen oluyor bazen hiç olmuyordu gayet normal bir durum emin ol bir zaman sonra şiddetli bulantıların başlar o zamanda geçsin keşke dersin 😂
Eman @Ecemk66# Ecemk66 Allah korusun yok bunan iyi kusman durmuş zaten bazıları sadeçe ilk ay biraz bulantıları var sonra kalmaz
yasemiinorhn Ecemk66 ben hiç mide bulantısı yaşamadım bu daha anormal bir durum o zaman 😂 Korkma korkma bende senin gibiyim acaba bir şey mi oldu diye pimpirikleniyorum da Allah esirgesin inşallah 🙏🏻👼🏻
oykumm_1233 Ecemk66 bende 8+3 hamıleyim buzamana gelene kadar bıkere bıle bulantı kusma yaşamadım arada bır kasık agrısı ve gögus hassasiyetı yasıyorum bazen hamıle oldugumu unutuyorum sen düşün şanşlımıyım şanssızmı karar veremedım 🤷🏼♀️😂🌸
yasemiinorhn oykumm_1233 bence şanslıyız çünkü bende 7+0 oldum bugün hiç mide bulantısı falan yaşamadım bende unutuyorum bazen 🤭
deletedmom162 Ecemk66 Mide bulantısından bebeğe birsey olup olmadığı anlayamayız. Ben 24 haftalığım şuan hic bir şekilde mide bulantım olmadı hatta doktorum şanslısın demişti herkeste illa mide bulantısı olacak diye birsey yok korkma içini ferah tut kanaman vs olmadığı sürece bebisin iyidir annesi merak etme