Yasinimm Spinal anestezi çok mu zor karnında çekiştirmeleri hissediyorsun sen yapamazsın diyor teyzem 🤦♀️😪😭
rukis-burak Yasinimm cekistirmeleri hissettim ama oyle can acitici bisey degildi zaten orasi uyuşmuş bir sekilde sadece bebegi cikartirken baski uyguluyorlar oda o kadar aci vermiyor cok az bi aci
Birpapatya4 Herkesde aynı değil elbet ama çekiştirmeyi değil ben direk bıçağı hissettiğim için anında uyuttular
Birpapatya4 Yasinimm korkutmak istemem ama evet malesef. Tabi bu bende oldu diye herkesde olacak değil siz ön yargılı davranmayın öyle dedim diye
Puffymom Herkesin gebeliği nasıl birbirinden farklıysa bu tarz operasyonlarda da tecrübeler farklı olacaktır. Kimisi normal doğum zor der kimisi sezeryan
Bus35 Hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da hemen ayağa kalktım. Her bünye için farklı olabilir ama oraya yatarken sadece bebeğime odaklıydım. Çok rahat geçti şükür
hulya4627 Hiçbirşey hissetmiyorsun ufak tefek çekiştirmeler o kadar bana göre abartılacak hiçbişi yoktu benim kolay geçti kısmetse 1 temmuzda 2. Sezeryanımı olacam