Vee 4 günlük anne olaraktan son doğurdum postu paylaşıyorum artık 🙈 baştan baslayim ben hersey Gayet iyi giden bir hamilelik vardi 39.haftaya kadar geldik ama ben bebek doğsun istediğim için sabırsız oldugum için gunde içmediğim yemediğim şey kalmadı,merdiven in çık, yürüyüş falan bildiğiniz hergun zorladım ben kendimi 39.hafta muayenemize gittik doktor bize 3,5kilo olduğunu daha gelmez kafasi yukarıda olduğunu söyledi yıkıldım 40i bekleyecektik sonra suni veririm dedi gelmezse neyse ben tabi nasılsa doğmayacak diye 1 saatlik uzak mesafedeki bir yere gittim kendim arabayla ama bebis nasil kasiliyor anlatamam yani tabi ben 7saat bu katılmakla kivrandim yatiyorjm kalkıyorum geçmiyor sonra aksam aniden su bosaldi benden hemen hastane yolu 1 saat bi yol daha gittim hastaneye acilmam 3 cm di ama basi cok yukarıda kanala inmiyor dendi beklicez dediler sürekli alttan muayene yapıldı suni aldım sancılar basladi 2dk bir sanci çekiyordum doktor gelip 8cm açıklık olması gerekn sancıyı çekiyorsun ama bebek gelmiyor dedi karnimdan batırdılar açıklık bakarken ama malesef normal istiyorduk lavanta falan hersey yapildi benim artık sancidan bayılacak gibi oldum heryerim titremeye başladı ve sonra hop epidural sezeryan oldum 😂🙈 çektiğim sanciya yanıyorum bebisimde daha gelmezmiş gerçekten 3 kilo dogdu minicik dogdu daha günü varmış ben acele ettiğimden kaynaklı bir erken su gelmesi yaşattım bünyeme 🤷♀️ siz siz olun zorlamayın asla akışa bırakın sorunuz varsa cevaplarım seve seve 🥰