gulsahdemircii 38+6 olduk son 8 günümüz ama ne nişan ne sancı oldu bende kanala da inmemiş daha böyle olupta birden doğumu başlayan anneler var mı? Çok sabırsızlanıyorum artık günler geçmiyor 🥺
Zeynep_18 gulsahdemircii son 14 benimde o kadar ağırlaştım ki artık gelsin istiyorum doktor keyfi yerinde dedi 😁
minicikanne gulsahdemircii 38+2 bende. Bebek baş aşağı pozisyonda ama aşağı inmiyor. Sancı yok, açılma yok. 🙁 Çatı muayenesi oldum yine tık yok. Nolucak bilmiyorum. Doktorum normal doğuma çok müsaitsin dedi. Sezaryen olmaz inşallah.
Tugcemre08 Bende 39+0ım bugün alttan muayne etti doktor uyardım dedi açılmam yok sancım çıktı duş plates yapıyorum. Kasılmalarım var ama düzene girerse gel dedi. Hayırlısı olsun artık şiştim😄 açılmam lazım ama nasıl🙄
gulsahdemircii Zeynep_18 allah yardımcımız olsun valla doğum başlasın istiyorum ama doğum başlayınca napıcam o kısmı düşünmüyorum hiç😂
Tugcemre08 gulsahdemircii telefonu artık alo diye açmıyorum. Direk ağzımdan çıkan ; D O Ğ U R M A D I M 😆
Esraozh gulsahdemircii hiç bilmiyorum ama halada gelesi yok gibi bu gidişle cuma günü 41 olacam suni sancı verecekler zorla getirtecekler çocuğumu halbuki demekki icerde rahat rahatını zorla bozacaz😀😀😀
gulsahdemircii Esraozh benimki de öyle valla her gün konuşuyorum ben seni burda daha rahat ettiricem gel diyorum yok😂🤦🏻♀️
Esraozh gulsahdemircii şimdiden başladılar isnt etmeye 😀😀😀😀 suni vermeden kendi sancimiz gelse ne güzel olue😀😀
gulsahdemircii minicikanne bizde öyle valla böyle olupta doğuran anneler var mıdır acaba bariz ümitlensek😟