gulin-35 umudunannesiii alakası yoktur bence 35 haftalıgım ıkı uc aydır bır ıkı bardak anca su ıcebılıyorum gun ıcınde bı sıkıntı yok bebegın suyunda bende
Glbnpk umudunannesiii Doğrudan erken doğuma etkisi olduğunu hiç duymadım ama başka bir çok şeye etkisi oluyor. Dolaylı yoldan erken doğuma yol açabilir. Çocuğun suyu azalıyor çünkü.
Hale007 umudunannesiii canım hamilelıgım boyunca aşamadıgım tek şey suyu normalde de ıcemıyordum zaten ne yazık kı 35. Haftadayım hiç içemedim çok şükür hersey güzel gidiyor kese suyum da iyi bir rısk yok su içmek çok onemlı evet ama erken doğum sebeplerı arasına girecegını sanmıyorum valla yani öyle bsey olmuş olsaydı bende olurdu çünkü hıc ıcemedım😞
umudunannesiii gulin-35 ya bende günde yarım litre anca icebiliyorum doktor doğumun zor olur icmen lazm diyor krjuyorm
umudunannesiii Hale007 bende hiç içemiyorum 28 haftaligm en fzla yarm litre icebliyorumdur o da en fazla Zararı olur diye çok krkuyorum
Hale007 umudunannesiii korkma İnan stres kaygı üzüntü daha çok etkılıyor bebegı ve seni.sen takma Kafana bisey olmaz Allah’a emanet o minikler 😍
Temmuz2021_ Az su tüketimi idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor. İdrar yolu enfeksiyonunun farkedilmemesi yada tedavi edilmemesi bebeği etkiliyo ve erken doguma neden olabiliyor. Enfeksiyon yoksa sorun da yok :)