Nisamom__ 31 haftalık hamileyim 8den beri uyanığım bugün pek hareket ettiğini hissedemiyorum normalde uyandığımda dışarı çıkacak gibi hareket ediyor bugün hissetmedim hiç 2 3 defa çok az hissettim onuda sebebi ne olabilir normal mi böyle olması?
Minel355 Nisamom__ benimde öyle oluyo günü gününu tutmuyo valla ama sanırım yeri daraldığı için normalmiş gene de bı doktoruna Daniş
Glbnpk Nisamom__ Hissetmişsiniz az da olsa bence bir sorun yoktur. 28-29 haftalarda benim de azalmıştı. Dinleniyordur bebiş. 🧸
Kuyumcu Nisamom__ bazen banada oluyor canm 33+4 deyım gunde on hareketın altına duserse kork dedı doktor dun yerınde durmuyordu bugun uc bes kere ettı mesela ama aksama on hareketı gecer dıye dusunuyorum uyuyordur gunu gunune tutmuyor bu bebıslerın
Nisamom__ Kuyumcu banada öyle söyledi doktor o yüzden korktum hareket etti çok şükür 7 oldu akşama 10 olur inşallah
Kuyumcu Nisamom__ ah sende bendensın sureklı hareketlerını takıp edıyorum erken soğum rıskım var su azlıgı ve kordon dolanması var sureklı hareket takıbındeyım sukur benmkıde etmeye basladı normal sekılde
2prensesmom_ Nisamom__ canım karın serteşmesinden haraketleri yavaşlayacağını söyledi bana daha 26 haftalık iken korkma bu şekil olacak dedi korkulacak bişey yokmuş içini ferah tut
Nisamom__ Kuyumcu umarım vaktinde kucağınıza alırsınız bende ilk defa öyle oldu korktum ama hareket etmeye başladı çok şükür ❤️