Mom789 Linaa2 ben normal doğum için lavanta aldım sonra sezeryana girdim lavanta alanda gaz cok olmazmış bana sormadılar bile hatta ben 2 gece kalmadım 2.gun sabahı cikis yaptım gaz falan beklemedik 4.gundeyim simdi dünde buyuk abdest e cikabildim
MineLule Elif0712 ilk doğumumda iki gün aç bıraktılar beni hastahanede sadece hoşaf içirdiler kola içilebilir mi ?
Elif0712 MineLule bnde oyle iki dogum yaptim ikisindede ikinci gun cikti gaz acliktan öldum simit susami yedim 😂 ikinci gun ictim kola sormadim vala bise olurmu diye rezene cayi ictim duru corba ictim napayim aclik cok zor sonra sut gelmiyor
Mom789 Glbnpk 😅😂😂 ay allahim lavanta ne ya 🙈🙈 gaz sancin varmi da rezene cayi ic gunde 2 kez ama demleme icme ağır olur sallama poşet çay gibi olanlardan ic iki kez daldır çıkar ben onu içtim Gayet rahattım bebisinde gaz sorunu olmadi oyle
MomHero2 Linaa2 çıkarmadılar sık sık gelio kontrol ettiler çıkardın mı diye sonradan seruma gaz çıkarıcı bir sıvı enjekte ettiler onun üstüne çıkabildim toplamda 2 gece kaldım
MineLule Elif0712 bende bu defa yanımda bir şeyler götürmeyi planlıyorum, zaten sezeryan bir şeyler yiycem ki sütüm olsun 😊 Ne götürsek yesek acaba 🤭