Deletedmom_5 Suan 37. Haftadayim idrar tahlilimde enfeksiyon yüksek cıktı normal doğuma engel bir durummu bu yada enfeksiyon bebeğe zarar verirmi doğumu tetiklermi? Kendi doktorumda şehir dışına cıkmış 2 hafta gelemicekmis muaneyede gidemiyorum
Zeynep_18 Deletedmom_5 dün benimde enfeksiyon çıktığı için fitile başladım doktorun dediğine göre erken doğumu tetikler enfeksiyon dedi, 38 haftadayım bende ama normal doğuma engel vs bişey demedi
Rabia2934 Deletedmom_5 benim de dün idrar da enfeksiyon çıkmış bişe demeden sadece ilaç yazdı ve ben hap kullanamıyorum diye toz istedim o da sadece bi paket toz yazmış diğeri bi kutu ilaç napıcam bilmiyorum içemezsem bişe olur mu bol su iç ve yine gel dedi
Babymk Deletedmom_5 canım çok geçmiş olsun bende 37 haftalık gebeyim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama bir hafta geç fark edildiği için aşırı ilerledi ve acillik oldum. Ateşim çok çıktı sancı ve kanamalı idrara döndü. Bebeğim nerdeyse taşikardi geçiriyordu. Seni korkutmak istemem ama doktorun yoksa bile başka bir doktora muayene ol ilaç kullan takibi yapsınlar. Normal doğuma engel değil ama erken doğumu tetikleyebilir bebeğe yada sana zarar verebilir son haftalar olduğu için. Son haftalarımız olduğu için geç kalmadan iyileşmeye çalış. Allah şifa versin inşallah
Mom0891 Zeynep_18 Deletedmom_5 crp değerleriniz kaç çıktı canım tahlilde 😔Benimde 11 çıktı doktorum su iç haftaya tekrar idrar tahlili ver dedi😔
BayanZuzu Zeynep_18 bende bayadr var o sknti 37+2 oldum akıntılarım devam ediyor demekki halen var erken doğum mu yaparim acaba korktum şuan
Zeynep_18 Deletedmom_5 git sonuçlarını göster duruma göre ilaç verirler büyük ihtimalle geçmiş olsun😊
Deletedmom_5 Rabia2934 simdi doktorla görüştüm bolca su iç ilac yazmıcam dedi 1 hafta sonra tekrar test yaptırcam
handegurses Deletedmom_5 canım benimde 36. haftamda idrarda lökosit 13 çıkmıştı doktorum banada ilaç vermicem bol su iç dedi bir hafta boyunca bol su içtim bir hafta sonunda 0 olmuştu temizlenmişti bol su çözüm gerçekten 🥰
Zeynep_18 BayanZuzu benimde uzun süredir var hamileliğimin başından beri hiç bitmedi enfeksiyon,, ama bu son gidişimde doktorum öyle söyledi
Babymk Babymk ayrıca bende bütün hamileliğim boyunca günde en aşağı 2buçuk lt su içen biriyim. Elbette su çok işe yarıyor ama sen yine de muayeneyi ihmal etme derim
Deletedmom_5 Babymk amin canım başka doktora gittim kendi doktorumuda aradım bol su iç ilac yazmicam simdilik dedi
Deletedmom_5 handegurses ama işin tuhafı bir günde 2 litreden fazla su içiyorum az su içen biriside değilimki🤷🏻♀️
handegurses Mom0891 evet bende 2,5,3 litre içtim bir haftada sıfırlanmıştı enfeksiyon eğer geçmeseydi ilaç içmek zorunda kalıcaktım mecburen o günden beri su içmeyi bırakmıyorum korkuma
handegurses Deletedmom_5 ozaman yanlış beslenmeden kaynaklıda oluyo sebze meyve ağırlıklı beslenirseniz enfeksiyona yakalanmazsınız bağışıklık önemli ben sebze meyve çok yerim ama az su içtiğimden oldu suyu bir hafta düzenli içtim hemen geçti çok şükür