Elifnuraltunay Kızlar, kaçıncı haftadan sonra 15 de bir kontrole çagırıyor doktorlar. 25+3 um, ayda 1 gidiyorum 🙄 ama 15 de bir gitmek istiyorum artık.
znurstnKaraca Elifnuraltunay genelde 30-32 den sonra 2-3 haftada bire düşüyor 35 den sonra sanırım haftada bir
FundaR Elifnuraltunay en son 32 haftamda gitmiştim 3 hafta sonra gel sonra her hafta geleceksin dedi doktorum bana. Sanırım hamileliğimizin gidişatına göre doktorumuz bize kontrol için hafta veriyor.
Elifnuraltunay Ecenurmt birdahaki gittiğimde sorucam, bende 15 de bir gitmek istiyorum enazindan icim daha rahat olur. 1 ay gecmiyor.
deletedmom28 Deletedmom15257 beni de ne zaman aklına eserse 😂 gün bile vermedi geçen gittiğimde nasıl olsa canı isteyince geliyo diye 😂
Deletedmom15257 deletedmom28 🤣😂🤣😂😏hakli ben olsam sana şey derdim nasilsa sen biliyorsun zamani gerek yok gidebilirsin 🤣😂🤣🤣
Babyy1 Ellaa aynı şekilde 30 dan sonra 3 hafta sonra gel dedi geçen gün gittim 2 hafta sonra gel ondan sonra da hafta da 1 dedi
deletedmom28 Deletedmom15257 napim kanka takıntılı adamım ben en fazla 3 hafta dayandım 😂 Nese parası verek baksınlar 😝😝😝😝
Reyyan 32. Haftada gittim artık herhafta gel dedi aklıma kurt düştü şimdi bi sıkıntımı var ki her hafta çağırıyor 🤔