Eema Arkadaşlar bu sabah doğum yaptım bebeğim 25 haftalık doğdu 900 gram daha çok küçük sizlerden ricam dua edin sağlıkla kucağıma alayım benim gibi çok erken doğum yapanlar bebeğini sağlıkla evine götüren arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Kuyumcu Eema var kuzuk 450 gram doğan ebbek bıle yasadı ınsallah rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın saglıkla cıkaın bıraz kuvez suresı uZun olabılır uzun olsun saglıkla al kucagına ınsallah bak ınstegramda prematur bebek sayfası var orda 900 gram doğan bır kılo dogan bebekler var benmde erken dogum rıskım vardı sukur 34 e kdar geldık bız alacak nefesı varsa rabbım yasatır sen hıc merak etme
22meltem Allah yardımcınız olsun benim de erken doğum riskim var hep korkuyorum sizi çok iyi anlıyorum inşallah bebeğinizle sağ salim evinize dönersiniz
Happiness- Allah’im size bagislasin, insallah en yakin zamanda cikar kuvezden. Nolur cok aglamayin, dualarim sizinle🙏🏻
Dilekcnkn Eema Allah yardımcın olsun canım rabbim şifa versin inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde hastahaneden çıktığınız günleride görürsünüz neden oldu bu kadar erken bebeğinizin durumu nedir ?
[silindi] Allah bağışlasın. Kilosu çok iyi maşallah. Arkadaşım 4 gün önce 24 haftalık doğum yaptı 600 gr bebek
Eema [silindi] şimdi nasıl arkadaşınızın bebeğinin durumu bebeğim için henüz bişey demediler daha çok erken dediler
Eema mrveknblt sebeb yoktu 21 haftalıkken doğmak istedi yavrum serklaj yapıldı ancak 25 haftalık olana kadar dayanabildi
Medilifegun Eema bu haftalarda doğu yapıp bebeğini birbsure sağlıkla kucağına olan çok insan var evet biraz zor Bi süreç ama güçlü olun inşallah bir an önce toparlanır bebeğiniz sizde kavuşursunuz