hazaltolga1 Hilal-95 evet yanına isim yakıştıramıyorum bir türlü 🤦🏼♀️ Masal tek başına güzel bir isim, bende iki ismi olsun istiyorum 🥺
Hilal-95 hazaltolga1 🤗 bende pek yakıştıramadım Masal güzel eğer ikinci isim koymak isterseniz bu benim fikrim tabi kuranda geçen koysanız daha iyi olur sanki 🤗
Olyb hazaltolga1 Masal Liva arka arkaya gelen L harfinden dolayı uyumsuz duruyor. Liva Masal şeklinde uyumlu olabilir 😊 Eva bana özenti geliyor. Eva Hristiyan kültüründen gelen bir isim.
hazaltolga1 Burcu_NFUE başka isimlerle uymuyor zaten tek daha güzel geliyor bana da, teşekkür ederim 😌
KardelenYunusEva hazaltolga1 Bizim de bebişimizin ismi Masal olucak Allahın izniyle 🌺 Masal Eva düşünüyoruz Canım 🌺
hazaltolga1 KardelenYunusEva yaa ne güzel 🥰 bende masalın yanına eva ismini yakıştırabildim tek 🙈 sağlıkla gelsin kızınız
hazaltolga1 Olyb evet zor oluyor söylemesi o yüzden pek uyduramıyorum 2.isimleri ya 🤦🏼♀️ teşekkür ederim
wills hazaltolga1 Allah bağışlasın öncelikle 🤲🏻🤲🏻 Arkadaşımın kızı oldu Masal Deniz koydu ismini. Guzel geliyor kulağa 🙂
rosatue hazaltolga1 ya eva maketlerde kullandığımız bir malzemenin ismi 🙈 öyle olunca aklıma ilk o plastik malzeme geliyor
KardelenYunusEva hazaltolga1 Evet gerçekten o çok yakışıyor tam sanki o isme özel 🧿💙 sağlıkla gelsin inşallah canım
Veralynn hazaltolga1 Benim kizim Hayal Vera. Ikinci kizim icin Masal Eva istedim hemde cokk. Ama esim istemedi 🥺