Biraneee Elif_p kurum amirimiz istersen kal iznin bitince dön dedi ama iznim yanmasın diye nöbete gelirim dedim
kozerr Biraneee kalksa bile 1 Temmuzdan itibaren kalkıyor neden izninizi iptal edip çağırdılar ki hangi kurumda çalışıyorsunuz acaba
Biraneee kozerr aslında iyi oldu yoksa iznimi de kullanıp bitirmiş olacaktım en azından biraz zorlandığımda alırım iznimi evde rahat ederim hemşireyim bu arada
kozerr Biraneee canım özelde filan mısın bende hemşireyim gerçi benim idari iznim bitti şuan 35 haftalığım da idari izinde olan arkadaşlarım devam ediyor hala hakkını ara haksız yere çağırmasınlar dikkat et
Btl2017 Bence genelgeyi bekleyelim netleşir . Ama sıralı amirlerin uygun gördugu sürece izinli olma durumu vardı . Çok üzgünüm bende 2 ay resmen boşuna gidecek hemde aşı yaptırmaya korkuyorum😔
Elif_p Biraneee çok acımasızlar ya gerçekten ben de üniversitede memurum sizde öyleyse kesin biZde de öyle olur
Biraneee kozerr her gün bu sıcakta gidip gelmek daha yorucu olur gibi sanki nöbet boşluklarında evde olurum en azından
Biraneee Elif_p inşallah keşke devam etse izinler de en azından bir nebze olsun rahat edebilsek hepimiz
Dila71 Biraneee kurumunuzla konuşun izin kalkmişsa bile sizi şuan kimse cagiramaz 1 temmuzdan itibaren diyor . Yöneticilerin iş bilmezligi yüzünden neden işe gidesiniz ki net bir şey de yok genelge yok çünkü
Zeynep-Ecem46 Yazıya göre bu şekilde hareket edemezler. Sonuçta Cumhurbaşkanı açıklama yaptı ve yasakların 1 temmuz itibariyle kalkacağını, ayrıntıların genelge ile netleşeceğini söyledi. Daha ortada bir genelge yok. Bu yapılan sadece iş bilmezlik o kadar.
Elif_p Zeynep-Ecem46 ben de anlam veremedim ama acaba diyorum duyum mu aldılar da böyle davranıyorlar
mavi_kus Nebos mutad düzen devam diyor yani alışılmış eski, demek oluyor ki istifa dahil her şey eski haline dönüyor.
Zeynep-Ecem46 Duyumla olacak iş değil şuan kurumlara gelmiş bir yazı yok eğer yazı olsa yayılırdı emin olun. Bu tamamen insanların işgüzarlığı. Kadınların doğum izninden dahi rahatsız olan bir sürü insan var . Malesef!
Zeynep-Ecem46 Şuan kurumlarda esnek mesai, idari izin süreci devam ediyor. Kimse şimdiden gel diye sizi arayıp çağıramaz.