Nur_20 Ya Hamis Anneler Size Bir Sorum Olacak Bilgisi Olan varsa bana Yardim edebilirmi? Ben 4 ay 3 gunluk hamileyim kaplica sulari yani ilicaya gidecegim oradada jakuziye girecegim bebegime bir zarari olurmu acaba bunun bana yardim edin
Baysal09 Nur_20 sıcak sulu olan yerleri hamilelere tavsiye etmiyorlar girmemen senin için daha iyi olacaktır
Aybukealtintas Nur_20 kaplıca sularının girişlerinde girmesi sakıncalı kişiler listesinde hamileler de bulunuyor. Dilerseniz doktorunuza da sorun içiniz rahat etsin
Esmakiral Nur_20 kaplıca bebek için zararlı zaten orda havuz kenarlarında hamilelerin girmesi yasaktır diye de yazıyor.sıcak su bebeğin gelişimini etkiliyor.jakuzide zarar verir diye düşünüyorum çünkü baya kuvvetli oluyor.yinede doktorunuza sorun isterseniz
Eminetekin Canım ben daha önce sarot kuzuluk ve taraklıya gittim orda evdeki kartlarda hamileler kesinlikle girmemeli yazıyordu 🤔 jakuziye girersin ama kesinlikle kaplıca suyuna girmemen gerekiyor diye biliyorum
Nur_20 Eminetekin tsk ederim jakuziye girecegim oda soguk su oluyor yani bir zarari yoktur umarim Baysal09 ya girecegim sicak degil soğuk su kararsiz kaldm bn sormk istedim
CansuDemir Benim doktorum bana kaplıca,havuz vs kesinlikle yasak demişti.Ayrıca çok sıcak ve çok soğuk suyla da duş bile almak yok.Ilık kendimi ürpertmeden banyoda 10dk max demişti. Bence sizde doktorunuza danışın.
TugbaDerin Havuz deniz vs yasak değil ama kaplıca suyu zararlı hamilelik için jakuzi eğer soğuk ve normal suysa bir sıkıntı olmaz ama o su çıkaran yerleri bazı jakuzilerde baya kuvvetli yani belinize karnınıza baskı yapabilir karar sizin tabii
Betulhayat Gitsen de o ortam da daralır bunalırsın ayrıca terleme olur ve sıvı kaybı yaşarsın bence gitmemelisin
mac CansuHakanDabakan Nur_20 havuza bile girmıyorum tatile sık gidiyoruz sadece denize izin verdi doktorum heleki kaplıca resmen okjısensiz ortam keskinlikle zararlı