Yildizanne Merhaba hanımlar bugün sağ kasik kısmın sancilandi ve sabahtandir midem bulanio midem de yanio sizde durumlar nasıl
Serapakcay Yildizanne 37+2 benimde sabah mide yanmasi ve bulantiyla uyandim cok kotuydum birde karnimda cok degisik bi agrj vardi yeni gecti sükür rahatladim biraz
Eylul_naz09 Yildizanne merhaba 37+5 iz benımde sol kasıkta hafıf agrı oluyo bugun alt kısımda baskı cok var bası orda dıye galıba .sağ bosluk kısmımdada agrılar oluyo ayakları orda dıyemı bılemedım 🤷♀️
Yildizanne Eylul_naz09 bence başı asagdadir yani doktorum bana öyle demişti sizin doktor bilgi vermedi .i kafası ayakları nerde diye
Yildizanne Eylul_naz09 mide bulantisina da dedi beebek rahme baskı yapıyor ondan mide bulantısı felan
Eylul_naz09 Yildizanne evet allahtan bnde mıdeye baskı yapmıyo bulantım yok ıns senınde duzelır bulantı hıc cekılmıyo 😣
Eylul_naz09 Yildizanne ay ben ılk bı kac hafta yasamıstım berbattı sızı dusunemıyom allah yardımcınız olsn cok kotu☹️
ANT19- 37+4 ne bulantı ne sancı kasılma hiç bişe yok sadece alt tarafa fena bir baskı var arkadaşlar sizde de varmıı😶
Ladybird25 ANT19- bende de var o baskı mahvetti 2 gün beni sonra adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama dinlenidm geçti sanırım yürüyüşün dozunu biraz kaçırttım ondan oldu bulantı sağolsun hiç bırakmadı peşimi 🤢