Tubalp27 Yakin sürecte kontrole giden var mi arkadaslar bebisleriniz ne durumda biz cuma günü gitcez kontrole bide sezeryan olacaklar gün aldilar mi bebislerin kilosu ne durumda zaman azaldikca heyecan ve merak artiyo bende 🥰
leyla_ok Tubalp27 33+0 bende inşallah 34 haftalıkken gideceğim kontrole.☺️Sezaryen istediğim için günümü 32 de aldım.🙏🏻32 de 2 kg 46 cm di.Bakalım 34 de ne kadar olmuş.
Acelya00 buiyimi 31 de nasıldı kilo aklınızda mı biraz önce 42 cm 1740 kg olduğunu öğrendim haftaları çok merak ediyorum
Tubalp27 buiyimi Benim ikinci doğum o yüzden sezéryan ilk doğumymda sezeryandi canm 😊 rabbim sağlikla kavusmayi nasip etsin insallah 🤲
buiyimi Acelya00 31 de gitmemiştim en son 27 haftalıkken gitmiştim ama bebeğinizin kilosu boyu iyi bence günlük 30 gr alıyorsa sağlıklı diyorlar
-Mervee Canım benimde 33+2 gecen hafta gittim 32+3de 42cm 2060 gr dı canım bende kendi isteğimle sezeryan istiyorum ama daha gün vs vermedi🙂
Tubalp27 -Mervee Bi daha ki kontrole ne zaman gidiceksin kontrole sıklıkla çağircak mi artik doktorun