Sultann1603 15+3 oldum ama karnımın alt tarafı çok aciyo neden oldugunu bilen varmı yani bu aylarda karın büyüdüğü içinmi aciyo neden oluyo aynı durumu yaşayanlar yazabilrmi
Kumru_ Sultann1603 sizinki nasıl bilmiyorum ama benim ayağa kalkınca falan bıçak saplanır gibi oluyor, karnım yırtılır gibi oluyor bazen. Korkuyorum 😐15+2yiz
Merve6hg Sultann1603 benim durduk yere acımıyor ama bebegi hissediyorum ve aniden kalkimca kramp giriyor
elisa123 Sultann1603 oluyor cnm bn o haftalardaken oturup kalkarken agrı olurdu 23 . haftaya girdik korkma o agrılar arada bir gelip yoklucak rahim ve bebegin buyumesinden kaynaklmış
Sultann1603 Kumru_ evet evet aynen öyle oluyo byle gece uyurken flan sanki karnıma bıçak saplanmış gbi oluyo uyanym hemen
erseerse Bende öyleyim hepsi var ayağa kalkınca bıçak saplanması, göbek deliğime el değmemesi,gerginlik hissi ve sürekli ağrı 😣 15.hafta
Merve6hg Sultann1603 Hareket degil ama kalp atışı gibi hissediyorum. Bende tam 15+3 üm takip etme yokmu ya instagrm gibi😊 birbirimizi takip etseydik
Sultann1603 Merve6hg elimi karnıma koydugumda pıt pıt bisy atiyo ama bazen ama vücud olark hissetmym😃
Merve6hg Sultann1603 Sultann1603 tmm eklerim burdada olsaydi keşke doguma yakın heyecanlı oluyor takip etmk. Kim once dogurcak diye 😛
Tubaa Sultann1603 Bende aynı haftalardayım aynısını yaşıyorum çok normal canım rahim büyüyor🌸 Bir anda karnımız çıkacak kilo alıp uzayacak bebişlerimiz inşallah