Kubra-1234 33+0 olduk bu ara hızlı kilo aldığımı fark ettim. 9. Ayda ne kadar alırım acaba 😬sizler 9. Ayda kaç kilo aldınız
Tugba_13 Kubra-1234 5. Ayıma kadar hiç kilo almadım, 5. Ve 8. Aylar arası bi anda tam 18 kilo aldım. Şu an 9. Ayın içindeyim 38. Haftamda hiç kilo almadım hala 18 kiloda ilerliyorum 😬
Atesbeyinannesi Kubra-1234 35 haftadan sonra her hafta 1 kilo aldım istikrarlıyım bozmuyorum 💪😂😂 toplamda 22 kilo aldım 🙄🤣🤣
Mom567 Kubra-1234 32 haftalığım geçen hafta 8 kiloydu tok karnıma bu hafta korkuyorum tartıya çıkmaya🥺
Eylul_naz09 Kubra-1234 37+5 iz toplamda 24 kılo aldm 🙄 hemen hemen 2 haftada 2 bucuk almısım bu son ıkı haftada yıne aynı alırım herhalde 🤭 son ayı son 5 kıloyla kapatırım 😅
Kubra-1234 Tugba_13 son ayda kilo alımı durmuş sizin ne güzel inşallah da almazsınız daha doğuma kadar 🤗
rosatue Eylul_naz09 sanırım ben de sizin gibi ilerliyorum. 34 hafta 18 kilo aldım. 58le başlamıştım siz kaç ile başladınız
Eylul_naz09 rosatue ben 41 le basladım hamılelık 9 aydan fzla olsa herhalde hamıle kaldıgım kılom kadar kılo alcaktım😅😅 ama bunye kıloya alısık olmayınca cok zorlanıyo ınsan 🙄
rosatue Eylul_naz09 aa başlangıç kilonuz süper 💫 o yüzden biraz fazla almanız normal oluyor sanırım 🤗
glcncbn Kubra-1234 78 le hamile kalınca fazla almadım büyük ihtimal. Zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyor diye düşünüyorum 😊
rosatue Ogretmenanne11 niye böyle oldu hiç anlamadım. Eskisinden fazla kesinlikle yemiyorum. Bir de ekstra kızartma, tatlı, hamur işini bıraktım en başından beri 😅 inşallah veririz. Vücudumuzun yağ deposuna ihtiyacı varmış diyorum artık ne diyeyim
Ogretmenanne11 rosatue yok ben eskisinden fazla yedim hayatım boyumca hep dikkat ettim diyet falan ara ara yaptım hamilelikte patlak verdim birde bebeğimin gelişimi geri olunca sürekli yedim umursamadım inşallah oğlumu kucağıma aldıktan sonra sıkı bir diyetle gider inanıyorum
Eylul_naz09 rosatue evet baya bı zayıftım😅 kıloyu severdım normalde hıc alamazdım dedım hazır alıyoken alayım dogumdan sonrada vermem ıns😀😀