Busra_gunyuzlu Doktorum D vıtamını vermedı konusu açılmadı 20 haftadayım kullanmam gerekiyor mu sızce damla seklınde kullanan var mı ve doktor mu tavsıye etmeli yoksa eczaneden alınmalı mı?🤷🏼♀️🙏
Hllhzlln Busra_gunyuzlu ben kullanıyorum canım 12. Haftayken sanırım vermişti doktorum günlük 4 damla olarak hem hava şartlarından hem de covidden dolayı yeteri kadar dışarı çıkıp güneş alamadığımız için önermişti
Gulsah1616 Busra_gunyuzlu benim de damla şeklinde günde üç damla kullanıyorum 13 haftamda verdi. Doktoruna danışmalısın d vitamini önemli
Heather Busra_gunyuzlu d vitaminini ben hep kullanıyorum oğluma da kendime de. Ocean kullanıyorum ben dr un verdiğinin içeriğini beğenmediğimden.
Elita Busra_gunyuzlu bende 22 de başladım hatta atlamışız demişti. Sağlık ocağından uyarıldı kullansan iyi olur diye sonra kendi doktoruma söyledim şuan düzenli devam ediyorum. İsterseniz doktorunuza hatırlatın. 🌿
Busra_gunyuzlu Hllhzlln doktor vermeden de kullanabılırmıyım kı acaba 20 haftam bıtıcek nerdeyse hıc kullanmadım bende evdeyım sureklı
Hllhzlln Busra_gunyuzlu sen doktoruna danışmadan alma bazı normalde daha geç başlatırlarmış ama covidden dolayı erken başlamış benim doktorum sen kendi doktoruna numarası varsa sor yoksa gidince sorarsın
madame d vit. , b12 , demir , folik asit bunlari kullanıyorum vitamin olarak hepsini doktorumun önerisi ile aldim kullanıyorum
-aydaogunc Busra_gunyuzlu Kesinlikle almalısın ekstradan eczaneden kendin de vitaminlerden alıp kullanabilirsin doktorum bana d vitamini vermişti ilk haftalarımda ben kendim ekstradan da vitamin pluslardan temin ettim
merve1212- Ben başından beri kullanıyorum ama öncesinde de eksiklik olduğu için, rutin kan testlerinde sağlık ocağından falan d vitamini de bakılmasını isteyip ona göre takviye alabilirsiniz tabi. Belki de ihtiyacınız yoktur bakmak lazım illa ki
Haticeey Busra_gunyuzlu Bende 12. Haftada başladım canım D vitaminine sürekli kullan dedi bide decavitle kan hapı kullanıyorum hamilelik sonuna kadar kullanmamı önerdi
Busra_gunyuzlu Nihal42- bana vermedı ben hatırlatıcam belkı gerek yoktur ondan vermemıstır benımkı ama cuma günü detaylı ultrason a gırıcem orda soracağım