Kizanneleri lierac vücut tarafından çok çabuk rmiliyor ve sanki kullanmamıssınız hissi olusuyor ücretide maglum benim doktorum 15 haftadan itibaren kullanmaya basla çatlak kremlerini demişti ama ben daha erken baslamıstım sadece şunu söyleyim 1 lierac alıp doguma kadar kullanırım mantığındaysanız hiç işe yaramaz benim arkadasım doguma kadar 4 kutu bitirdi baska kremlerde kullandı. Öyle fayda gördü ki bir iki yine var diyor ben açıkcası bir daha almadım lierac ı çünkü 4 kutu onu almaktansa çok araştırdım palmers ürünleri hem herkes ünfilencerlarda öneriyor hemde doktorlar birse dogal üstüne bioil ve kendi hazırladıgım karısımı kullandım kullanıyorum günde 4 kere bildigin yağlanıyorum ama ufak daha önce apandisit ameliyatım vardı ordaki dikiş izinşn oldugu yerde kızarıklık böyle hafif çatlama gördüm umarım yayılmaz ama elimden geleni yapıyorum palmers watsonslarda satılıyor onuda söyleyim sorarsanız eger ama lierac ben 4 5 kutu bitirirrm veririm o parayı diyorsanız alın nemlendirmesi bence iyi degil ama emilimi çok hızlı ben 1 kutu kullandım ama pek sevemedim