Oglununannesi Kızlar nişan nasıl olur 2. Gebeliğim ama bilmiyorum kustum ve ardından kendimi silince löp bi akıntı geldi oysa iltahabım yok pedim tertemiz rengi sarıdan koyu yeşile yakın ama yeşilde değil akntıdan çok fazla avuç içi kadar bu nişanmı henüz 31+1 im
NaimeYilmaz Oglununannesi enfeksıyonda olablr ıhmal etmeyn yarın mutlaka doktora gıdın enfeksıyonsa bebege zararı olur 🌸
NarinYetimolu Oglununannesi Allah yardımcın olsun canım inşallah nişan değildir ya daha çok erken ben de şuan enfeksiyon geçiriyorum o tarz akıntı oluyor ama mikarı o kadar fazla değil...son durumu yaz lütfen doktor ne diyecek çk merak ediyorum
Saganak Oglununannesi bende her kusmamda oluyor mantar geliyor ama daha mı farklı acaba bence mantar ama 🤔
Oglununannesi NaimeYilmaz şuan gidiyorım bile ama çok korktum ebe kuzenime attım görüntüyü nişana benziyor hemen git dedi yoldayım bile😪😪ama yinede değildir diye dua istiyorum😪
NaimeYilmaz Oglununannesi inşallah 🙏 hakkınıda hayırlısı olsun bebişi strese sokmayn ama ıcerde sakın kalmaya calısın ınsallah degıldır nişan basit bi akıntıdır
Oglununannesi NaimeYilmaz NarinYetimolu Saganak Kızlar çok şükür nişan değilmiş enfeksiyonmuş gyno lomexin diye bişe yazdı ve kustuğum için olmuş ilk defa gelmesinin sebebi zorlanmıştım kusarken oymuş Allah razı olsun🤲🏻Çok korkmuştım😑😑😑