menessare Merhaba ben 5 hafta 3 günlük hamileymişim aslında daha küçük bence ama internetten bakınca böyle çıkıyor :) bu civarda olan var mı :)
menessare Erdemseymaa ben henüz gitmedim yarın kan testi vericem netten hesaplayınca büyük beş haftalık diyo ama daha küçüktür heralde . Bende dün öğrendim hala inanamıyorum:)
menessare Erdemseymaa bende son adet tarihinin başlangıcından hesapladım asağı yukarı aynı o zaman şubatta doğum olarak görünüyor
G_M_Z @Erdemseymaa ay aynıyız canım benim de 4+6 🥰😁 rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Erdemseymaa menessare aynen benimde ilk gebeliğim ve çok şaşkınım bazen hamile oldugumu bile unutuyorum 😊😊
G_M_Z @menessare ay insan çok heyecanlanıyor sürekli bir şeyler okuyor biliyorum🥰 ama sana tavsiyem çok okuma olumsuz şeyler etkiliyor insanı. Benim 2.gebeliğim ilki geçen sene 14.haftada düşük olmuştu. Şimdi hem korku hem heyecan karışık 🥰
Cilek_16 Hilalbasak PRİLAM Dr tablet yazdı doktorum bu akşam başlıycam kuzum valla koca gün pertim çıktı kafamı kaldıramıyorum bulantıdan evle ilgilenemiyorum artık