Yarenheybeli Kızlar adetime 1 hafta varken biraz rahatsızlandım ve hastaneye gittim kan testi yaptılar ve negatif çıktı şimdi adetime 1 gün var sizce idrar testinde çıkar mı
ilkgebelik123-_ Yarenheybeli çıkabilir canım benim 6 gün önce çıkmadı 1 gün önce çıktı çok çok düşük bir değerdi kana yeni geçmişti yani 🙏🙏🙏
ilkgebelik123-_ Yarenheybeli bende bilmoyorim ama buradaki arkadaşlar yardımcı olur atarsan bakarız inşallah hamilesinizdir 🙏🙏🙏🌸
Meryemce92 Yarenheybeli Adetime 4 gün kala kanda çıktı benim. Üstelik yaptığım idrar testleri hep negatifti hiç beklemiyordum.
durumomsss Yarenheybeli Google hızlı resim yazın resmî yükleyin yüklenince altta çıkan linki buraya yapıştırın
Asilikra Yarenheybeli bence gebelık var gozukuyor benımkı bundan daha sılıktı adet gunumde yapmıştım kanda 57 çıktı kan ver bence
Suheda28 Bencede var canım hayırlı olsun 😌benimde dün öyleydi hatta daha silik bi çizgiydi kan testi yaptırdım pozitif 😌
Asilikra Suheda28 aynn normal benım gec yumurtlama olmustu ondan dolayı ıkı gun arayla tekrar ver takıp ettır