ilkgebelik123-_ Kızlar neler yapıyorsunuz durumlar nasıl bebek hareketi sizdeki değişimler kilo alımı 🌸
Denizyildizii ilkgebelik123-_ hala mide bulantıları var😑 aşırı hareketli hiç durmuyor. 2 kilo almışım. 20+3
GizemSultan ilkgebelik123-_ 20+3 çalışıyoruz gün içinde hareketlerini hissediyorum akşam sol tarafıma yatıp elimi koyunca da hissediyorum 3 kilo aldık bu zamana kadar 🙈 sizde durumlar nasıl 🌸
Elibes ilkgebelik123-_ 20+2 deyiz ama hala hareket hissedemedim. Buna üzülüyorum biraz keşke hissettirse kendini.
ilkgebelik123-_ Benim hiç bulantım olmadı Maşallahım var, benim kızımda aşırı hareketli 1 buçuk kilo almışım 🙏🌸 sağlıklı olsunlar da tek hiçbiri sorun değil
ilkgebelik123-_ GizemSultan bende 19+6 çok fazla hareketli kızım uzaninca hareketli olunca pek hissetmiyorum, 1 buçuk kilo almışım bugün tartıldım 🙈🥰
GizemSultan ilkgebelik123-_ benimde kızım çok hareketli otururken, uzanırken felan hissediyorum dediğiniz gibi hareketliyken pek hissedilmiyor. Kızlar nazlı olur pek hareket etmez derlerdi bana ama hiç öyle değil 😍