2melekannesi_ Ayy kızlar asla doymuyorum ya niye böyle daha 12haftalığız saat başı acıkıyorum siz de böyle misiniz?🙈😬😂
Cagla89 2melekannesi_ dikkat edin benim de doyma hissiyatim yok 23.hsftada şeker yuklemesi sonrasında gebelik şekeri çıktı.. tetiklemeyin
MommySharkdutdutdutut Bugün tartiya çıktım 😣23 kilo almisim tam 😂 ama yılmak yok 🤣 30 a kadar yolu var bunun 😂😂😂😂😂
2melekannesi_ MommySharkdutdutdutut eyvahlar olsunn🙊😂😂 benim +2kilo ama korkuyorum valla kendime hedef 10 kilo koydum geçmemeye çalışcam ama bu gidişle zorr😅
MommySharkdutdutdutut 2melekannesi_ ilk hamileligimde 30 almistim 🤣 buna da diyorum 30 a kadar yolu var inan veremeseydim o kiloyu suan 2 kilo falan almistim 🤣😂
ANT19- 2melekannesi_ bence az kilo ile başlayanlar çık kilo alıyor hamilelikte. Ben 67 le başladım 37+4deyim 76 oldum.
Symazturk 2melekannesi_ bende kendime 10 kg hedef koydum 7. Ayım bitti toplam 6 kg almışım insallah hedefe başarıyla ulaşırım 🤣
2melekannesi_ MommySharkdutdutdutut verebiliyosan iyi ya al istediğin kadar ohh mis😂 ben normalde de diyetlerde hiç kilo veremem iradem çok zayıf doğumdan sonra da veremem korkusu var 🙈😅
MommySharkdutdutdutut 2melekannesi_ Oh mis gibi 2 kilo almissin 😎 bundan sonra da böyle devam eder umarim 😍
Masal53 MommySharkdutdutdutut 😁😁 ayy ayıptır söylemesi ben hiç kilo almadım da biraz havalanayım dedim 😁😁
MommySharkdutdutdutut Masal53 😂hey maşallah kiz 38 e göre mükemmel bir şey bu 😂kendinle gurur duy heryerde yaz valla 🤣🤣🤣
2melekannesi_ ANT19- 58le başladım ben de yapım da müsait kilo almaya tedirgin oluyorum o yüzden ama acıkınca da gözüm görmüyor ya yiyorum malesef 🙊
tugene 58 le hamile kaldım 29+0 haftalığım ve 67 olmuşum 9 kilo almışım ama 15 kiloyla max tamamlarsam ağlamam çünkü verilir ama fazla alırsam bu beni üzer 😂
Yasoo96 tugene aynıyız 😂 bende max 12 diyorum.10kg kendiliğinden gitse vericek 2kg kalmalı. Fazlasını veremem😂
Mltm88 MommySharkdutdutdutut Kaç haftalıksınız sorusu komik olmuş biraz🤣 Bende çok kilo aldımda benim gibi fazla alanları görünce mutlu oluyorum😂😂