Meryemaskerden zehra33 aa o zaman bilemiyorum canım vallahi sehir hastanesinde cok zor da o zaman universitede bi sansini dene
zehra33 Meryemaskerden aynen canım ya koskocaman Mersin Yani şaşırdım özellerde olmamasına zaten. İkisini de deniyorum hangisi erkene müsaitse bakalım inşallah ☺️
Tanya Meryemaskerden doktorunuz kimdi ben başar beyden randevu aldım ama hemen detaylı ultrason çekiliyor mu nasıl oluyor
Meryemaskerden Tanya yok hemeb çekilmiyor en az 1ay onceden detayli icin sira aliyosun ben ömer birol durukana gidiorum 14haftalikken almstm sira 21.haftada çekilmişti
Tugba33 zehra33 yani soyle anlatayim elimde ki belgede baktigi butun organlarin normal oldugu yaziyor
zehra33 Tugba33 yani ölçümleri yazıyor mu demek istemiştim ☺️ Bakıyor ölçüyor falan ya hani onları kast ettim
Cnsmat zehra33 ben mersin medikalparkta yaptırdım canım detaylıyı ama radyoloji uzmanı inceliyor orda.
zehra33 Cnsmat teşekkür ederim ben perinatolog istediğim için üniversite ve şehir hastanesinde varmış sadece işte o yüzden oralarda yaptıranlardan bilgi almak istedim