Darısı hepinizin başına inşallah 37 haftalik geldi bebeğim kızlar dün aksama kadar gezdik akşam üzeri yemeğe gittik ama sabah kalktığımdan akşam vaktine kadar mide bulantim vardı ayıptır söylemesi akşam yemekten geldik ilişkiye girdik:) ilişkiden 5 dakika sonra vajinamin üzerine bir ağrı girdi böyle bir ağrı yok yüzüm oldu bembeyaz ayaklarımdan can gitti 15 dakika yattım öyle eşim yanıma geldi noldu demeye kalmadan bir anda suyum geldi çabuk çabuk doktorumu aradım ben konya Ereglideyim doktorum.nigdede önce devlet hastanesine git açıklığın var mı bak dedi açıklık varsa yola cikamazsin dogurursun dedi hemen devlet hastanesine geldim iki ebe alttan muayene etti öldüm geri geldim 1 cm açıklık var dediler doktoru aradılar acil sezaryene alındım hop yarım saat içinde bebeğimin sesini duydum devlet hastanesine gitmem diyordum ama harika ilgilendiler biz ailelerden uzağız ve şuan hastanede tek başımayım kendim ilgileniyorum bebegimle erkek almıyorlar buraya… hiç cekmedim ne hamileligimde nede dogumumda doğum sancısı ne bilmiyorum bol bol dua edin geceden sabaha kadar Allahım sen ağrılarımı sancılarımı dindir evladima bakabileyim diye dua ettim şükürler olsun çok ıyim sezaryen olmaktan korkmayin Allahım herkesi bir avazda kurtarsin inşallah