Adakus 7 aylık hamileyim boğazım arada agrıyor geçiyor sonra sıcak bşyler içmek istiyorum acaba yapıp kaynatsam nasıl olur mu ?içen var mı aranızda ?
ZeykemKaya Adakus ben soktoruma sormusdum ıcebılırsın demısdı hamılelıgımın baslarında cok hastalandım hergun 2 kere ıcdım ama yınede sız doktorunuza sorun herkes farklı sonucta
Fatmafatma Adakus nane icmemek lazim diye biliyorm odem attirdi icin cok.erken haftalardasiniz limon yin ama bence nane icmeyin derim
Fatmafatma Adakus pardon 7 haftalik sandim bende bisey olmaz herlde artik 7 aylikmissiniz doktora sorup icin gene de
Baysalcennet Ben de içtim 1 saat önce bağırsak ağrımdan duramadım nette çok araştırdım tabi doğrusu doktor ama ınsallah bisey olmaz😐19 haftalik bnmde
erifeKumruEren Adakus ben içtim kışın bi dorun olmuyor ama tabi kaynatma demleme yap asırıya kacmazsan bir şey olmaz
ozgeya Adakus benim doktorum nane limona izin vermiyordu.ödem söktürücü özelliği var diye.bu özellikteki hiç bir bitki çayını vermiyor zaten. Boğazım için ıhlamur kaynatıp içine limon ve biraz bal koyarak içiyordum rahatlatıyordu.