Esmakoksal Asel4220 bende aç içiyordum sürekli kusma yaptı doktora sordum tok içmen lazım dedi meğerse eczanedeki bayan kutunun üstüne yanlış yazmış
Symazturk Asel4220 evet aç yazılmıştı bana da hatta eczacı çok fark etmez ama aç içseniz daha iyi olur dedi
Prenstalha Asel4220 hiç. Bişey olmaz canım ilk hamileliğimde de hep aç içtim şiödi de bazen aç bazen yok içiyorum korkma için rahat olsun 🌷
Aylinsemih Asel4220 eczanede çalışıyorum sıkıntı olmaz bidaha tok alırsınız illa çok tok olmanıza gerek yok ben öğlen içiyorum mesela kimi zaman aç alıyorum
Asel4220 Prenstalha çok teşekkür ederim Nasıl panikledim doktorunuz mu demişti aç iç diye ilk gebelikte
Asel4220 Esmakoksal aç içmene doktor bişey söyledi mi canım yoksa önemsemedi mi çok teşekkür ederim yorum yapıp beni ferahlatıcınız için
Prenstalha Asel4220 tok aç farketmez dedi ama bulantı olmaması için aç içersen hemen arkasından bişey ler yiyebilirsin dedi
1_minik Asel4220 aç içtim bi kere bende akşam yatmadan midemi ağrıtmıştı sabaha kadar🙈 tok içince mideye dokunmuyor..
Oglumveben34 Asel4220 hemen bişeyler yiyin çay kahve içmeyin ki hemen etki etsin madem. Korkmayın vitamin zaten bi zararı olmaz
Asel4220 1Anne2Bebek1Kopek yedim geri kustum çok hareket etmek yasak o an stresle Kays’ı yedim hepsini çıkardım 😔