Burcuckmk Saniyes hafif adet sancılarıyla hastaneye gittim nst de sanci çıkmadı eve geldik ama duzenli sanci artmaya başladı dayanamadim bidaha gittik işi bilen iyi bi ebe bakti kasilmalarim vardi sancim da arada yükseliyordu yatis onerdi kabul etmedim eve gittim ama dayanamadim 1 bucuk saat sonra geri hop hastaneye 😂 kasiklarima değil ama belime vuran igrenc ağrılar ve acı vardi 37. Haftadan beri 2 cm acilmam vardi ama nerdeyse bir gün suren bu kadar sanciya sadece 1 cm ilerledi ve 3 cm oldu açılmam bebek başını koymuyordu yola en son beni sezeryana alin diye bağırdığımi biliyorum ve kendimi ameliyathanede buldum iyi ki sezeryan olmuşum bebegim kakasini yapmış ve sezeryanim cok rahattı hic ağrım acım olmadi diyebilirim
213347ayse2133 kbralt mide bulantısı var midr yanmasu var bide oturduğum yerden ağrılarım oluyor 😟 çok zoor oldu namaz kılmakta çok zorlanıyorum
Burcuckmk Saniyes 39+3 te doğdu doktor son bi kac gun vermişti gelmezse sezeryan olacaktı gerçi yine sezeryan oldu
Saniyes idiloska ben normal istiyorum da bakalım son dakika değişmezse birşeyler . Ve şey , normal epidural mı iyi yoksa normal mi iyi ? Fikriniz var mı ?
idiloska Saniyes benim bebek dönmedi bi de böbrek sorunu olduğu için riskli, doktor daha fazla beklemek istemiyor, ben de çok yoruldum. Epidural olucak, bugün detayları öğrendim, yani normal doğum çok istiyordum, kısmet.
77Ozge77 Saniyes İlk doğumum sezeryan olduğu için zorunlu sezeryan oluyorum. İlki de boynunda ki kordondan dolayı sezeryan olmuştum