ilkgozagrimhavinim Nasılsınız, bebişleriniz nasıl kızlarrr. Sohbet edelim biraz valla zaman geçmiyo son 2 haftadır durdu sanki. Detaylıya giricem bi geçmedi zaman😑 bitsin artık evladımı sağ salim kucağıma alayım istiyorumm💗
ilkgozagrimhavinim oykumm_1233 aminnnn hepimiz inşallah🙏🏻 ay daha sizin yolunuz daha fazlaymış🤭 ama ilk zamanlar daha hızlı geçiyo sankii. Ben 5.aya girdiğimden beri geçmek bilmiyo🤦🏼♀️
oykumm_1233 ilkgozagrimhavinim ay yok valla geçmiyor gecen hafta kalp atısını duyduk doktorum artık aydan aya gelıceksın dedı şafak sayar gibi kontrol zamanını beklıyorum 🤷🏼♀️😂
ilkgozagrimhavinim oykumm_1233 insanın sürekli gidesi geliyo dimi🤭 o 1 ay geçmek bilmiyo. Bende 19.haftadayım detaylı ultrasondan sonra gel demişti sonuçlarını alıp en son gittiğimde 16+5te. Detaylı içinde en iyi 22.haftada olduğunu söylüyolar. Ama 3 hafta daha dayanamam sanıyorum 20 olduğum gibi giricem ultrasona🙈
goktugun_annesiii Benimde 10+6 valla zaman banada geçmiyor ama bir yandan da çok korkuyorum doğumdan 😅
ilkgozagrimhavinim goktugun_annesiii o doğumdan korku bende de başladı inceden🙄 ama senelerce içimizde tutamıcaz çocukları mecbur doğurcaz bi yerde😅 aman sağlıkla kavuşalımda. Bi de zaman biraz hızlı geçerse daha iyi olucak😅🙈
goktugun_annesiii ilkgozagrimhavinim evet valla mecburen doğuracağız da işte insan bilmediği şeyden korkuyor yine de ne yapıcaz bilmiyorum hem doğurmak istiyorum hem korkuyorum tuhaf yanı 😅😅🙏