burcukuzey Bi pedi doldurucak kadar sivi geldi ara ara ve az az geldi pedi doldurdu suyum mu gelmis oldu hic sancim yok napabilirim . Bu arada 40 haftalik hamileyim
Elifrana burcukuzey ped kullanırsanız suyun miktarını anlayamazsınız emdiği için, su çok çok gelmiyorsa kese delinmiş olabilir. Bi de kanlı mı sadece su mu
NaimeYilmaz burcukuzey Keşke ped olmasaymıs o zaman daha iyi anlardn 🤷♀️ Gelırken hıssettınmı sadece pedın doldugundanmı anladn ? Bi doktora gıt bence her turlu ped kullandıgın ıcın anlaması güç bı baksınlar suyuna
Busrakguldogan Hemen doktorunu ara ve hastaneye git bence 40 haftalıksın gününde tam belki sancın olmaz doğum başlar Allah yardımdın olsun inşaALLAH
burcukuzey NaimeYilmaz evet gelirken hissettim sag su seklinde akti bi gittim wc ic camasirim islanmisti hemen ped koydum ped de doldu suyun geldigini hissediyorum ama ara ara akiyor az az
NaimeYilmaz burcukuzey ooo suyunuz gelıyor o halde 😊 hazırlıklarınızı tamamlayıp sakince hastane yolu tutun bence 🌸 acele etmeyın panık olmayn vaktınız var sancınızda hemen gelır ınsallah
Werwe burcukuzey istem dışı akıyorsa dogum suyudur cnm yok akarkn tutabiliyorsan idarar kacagı olabilir dr dor bnce